FARMA 34. DAN Divna htela da ode sa Farme, obezbeđenje je vratilo!

Odustala

FARMA 34. DAN Divna htela da ode sa Farme, obezbeđenje je vratilo!

Stars -
Karleuša je otišla kući zbog tebe! Imaš li imalo savesti, vikao je Lepi Mića na rediteljku

Divna Karleuša, voditeljka i novinarka, htela je da napusti rijaliti šou Farma, ali su je vratili sa kapije. Ona je htela da, posle incidenta sa Jelenom Golubović koja ju je počupala, ode sa imanja i to krišom, ali ju je obezbeđenje vratilo.

Novinarka je Lepom Mići, Zuzi i Suzani priznala da je imala plan da ode kući. Čak je o tome razmišljala odmah posle incidenta sa Jelenom Golubović u petak, ali nije htela zbog ostalih farmera jer bi im tako pokvarila žurku.

"Ja zamolim Igora i rekoh mu "Nemoj nikome da pričaš, ja ću sada da izađem, pa posle"... I ja sam izašla, ali su me vratili ovde. Sve je ovo igra, samo da nema tuče i čupanja", rekla je Divna ukućanima.

Podsetimo, jutros je Lepi Mića napao Jelenu Golubović, koja je juče počupala Divnu za kosu jer joj je novinarka bacila gaće u šporet, da je novinarka napustila imanje zbog nje.

"Divna je otišla kući zbog tebe! Imaš li imalo savesti?", vikao je Lepi Mića na Jelenu dok je kuvala kafu za sve farmere.

"Da li stvarno misliš da je Divna otišla kući", pitala je Jelena Zoricu, koja je odgovorila da je to samo foliranje i da ne veruje da je napustila Lisoviće.

"Nije otišla kući. Vratiće se sa kapije. To je sigurno foliranje. Namerno te je izazvala, a mislim da neće otići kući", dala je svoje mišljenje pevačica.

"Ko zna za nju! Ko je ona, samo bivša novinarka, majka neuspele pevačice. Ona je meni bacila gaće koje je moja majka meni poslala", pričala je Jelena.

"To je namerno uradila Divna, to sam shvatila sinoć između redova. Divni se išlo kući ali je htela da isprovicira Jelenu da je diskvalifikuju", rekla je Zorica Crnogorcu Marku. "Izašla je, čvrsto je rešila. Video sam je kod kapije, samo je rekla Suzani da joj spakuje stvari", pričao je Igor.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=gY8HNXvseCY

Incident između Karleuše i Golubovićeve desio se u petak kada je prvo novinarka bacila u šporet rediteljkin veš koji je ona širila iznad šporeta. Jelena je odmah reagovala i počupala je za kosu, što je Zadruga kaznila njenom direktom nominacijom, ali Karleuša nije bila zadovoljna tako blagom kaznom. Obrazloženje produkcije je bilo da je Golubovićeva bila iziritirana jer su joj uzeli stvari. Zadruga je upozorila da je uništavanje lične imovina najstrože zabranjeno, pa čak i opomenula Divnu.

"Šta će se desiti ako nekoga ubode nožem?! Reći će "direktna nominacija"! Znači ovo je krajnje nepošteno! Kada izađem moji advokati će se pozabaviti Zadrugom i Jelenom Golubović", rekla je Divna posle incidenta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track