DOTERANA: Anastasija Ražnatović spremna za izlazak

Večernji stajling

DOTERANA: Anastasija Ražnatović spremna za izlazak

Stars -
Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija objavila je na svoj Fejsbuk profil fotografiju kojom je pokazala odevnu kombinaciju za izlaske

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, svakodnevno koristi svoje profile na društvenim mrežama i baš poput svih tinejdžerki najviše voli da postavlja svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama.

Pre izlaska u grad ove subote je objavila na svoj Fejsbuk profil fotografiju kojom je pokazala svoj stajling, te su tako njeni pratioci mogli da vide kako joj stoji crna haljinica i bundica, a svoju odevnu kombinaciju je upotpunila torbom marke "Chanel".

Naravno, u komentarima su se nizali komplimenti kako je lepa i liči na svoju majku, ali isto tako se pokrenula rasprava i oko vrednosti stvari na njoj.

Mlada Anastasija u više navrata pokazala je da ima talenat za muziku na mamu, ali kako odrasta i likom sve više podseća na nju iz tinejdžerskih dana, pa je tako nedavno postavila fotografiju na kojoj neodoljivo podseća na mamu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Anastasija je u ponedeljak poželila dobro jutro svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk sa veoma atraktivnom fotografijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track