Dragan Marković Palma: Rusi mi traže Miškovićeve objekte
Foto: Nemanja Pančić

Odgovorio novinarima

Dragan Marković Palma: Rusi mi traže Miškovićeve objekte

Politika -
"Delta" u Jagodini ima tri prazna objekta za koje su zainteresovani investitori iz Sankt Peterburga. Oni bi u Srbiji da uzmu neke objekte i da u njima čuvaju prasad, junad, telad, rekao je Marković

BEOGRAD - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da građani ne žive dobro kao što su očekivali, ali da veruje Vladi Srbije i da očekuje da se premijerov ekspoze realizuje. Marković je u raspravi u Skupštini Srbije rekao da je Srbija postala politički stabilna i otvorenija za dolazak novih investicija.

On je rekao da se u Srbiji živi bolje nego ranije, ali da se to ne vidi jer se vlast bavila rešavanjem pitanja Kosova i čestitao vladi zbog "borbe s premijerom Kosova Hašimom Tačijem".

"Sve što ste dobro uradili sad se ne vidi u dzepovima građana Srbije, ali za dve, tri godine, građani će videti napredak postignut zbog borbe koju ste vodili", rekao je Marković premijeru Ivici Dačiću.

Marković je rekao da ne postoji više strah investitora iz Evrope, navodeći da je Italija najveći investitor u Srbiji, a da je nova zemlja za dovođenje investitora Grčka.

Marković je ranije novinarima u Skupštini, govoreći o svom nedavnom susretu sa vlasnikom "Delte" Miroslavom Miškovićem, rekao da su razgovarali o poslu.

"Delta" u Jagodini ima tri prazna objekta za koje su zainteresovani investitori iz Sankt Peterburga, rekao je Marković. "Oni bi u Srbiji da uzmu neke objekte i da u njima čuvaju prasad, junad, telad i to je bila tema razgovora sa Miškovićem. On je rekao da je sada najbolji proizvod za izvoz srpska jabuka", rekao je Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja