Palma: Poslednji voz za Srbiju

Palma: Poslednji voz za Srbiju

Politika -
Nama je ovo možda poslednji voz da nešto uradimo i postignemo i da otvorimo vrata i sigurnost investitorima kako bi donosili svoj kapital u Srbiju, rekao je lider JS

JAGODINA - Predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da očekuje da se u Briselu, na novoj rundi dijaloga o Kosovu, desi nešto pozitivno za Srbiju.

"Nama je ovo možda poslednji voz da nešto uradimo i postignemo i da otvorimo vrata i sigurnost investitorima kako bi donosili svoj kapital u Srbiju. Najveći problem danas u Srbiji su nova radna mesta", rekao je Marković na konferenciji za novinare povodom odlaska privredno-političke delegacije Srbije u ruski grad Sankt Peterburg, od 22. do 25. aprila, u organizaciji Skupštine Jagodine.

Prema njegovim rečima, za nove investitore iz Evrope i drugih država najvažnija je politička stabilnost. "Važno je da Evropa prizna i prihvati sve ono što Srbija radi. Kada bi se o ulasku u Evropu odlučivalo po gradovima, Jagodina treba da bude već u Evropi jer imamo najbolju infrastrukturu, socijalni program, dolazimo do novih radnih mesta", rekao je Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track