DRAGICA BATALILA D&G PA FURA MAJKLA KORSA: 4 tašne za Tominu platu!
Foto: Fonet

Skup ukus prve dame Srbije

DRAGICA BATALILA D&G PA FURA MAJKLA KORSA: 4 tašne za Tominu platu!

Politika -
Supruga predsednika tokom posete Njujorku pala pod uticaj američkih modnih dizjanera, pa sad šeta torbu Majkla Korsa za koju je izdvojila tričavih 358 dolara, ili 34.547 dinara što je mnogo jeftinije od tašne D&G koja staje 2.795 dolara,
1 / 7 Foto: Fonet

BEOGRAD - Ukoliko poznati dizajneri Dolče i Gabana prate zbivanja u Srbiji, biće razočarani jer je prva dama Srbije Dragica Nikolić, koja je poznata kao veliki ljubitelj D&G kreacija, po svemu sudeći digla ruke od njihovih modela.

Naime, supruga predsednika je izgleda tokom posete Njujorku pala pod uticaj američkih modnih dizjanera, pa je tako tokom nedavnog susreta sa prvom damom Makedonije prošetala torbu Majkla Korsa za koju je izdvojila tričavih 358 dolara, ili 34.547 dinara.

Prva dama Srbije umela je za torbu da iskešira i skoro 8 puta više, koliko je plaćala, recimo, tašnu modne kuće D&G. To što se bacila na jeftinije dizajnerske komade ukazuje ili da je udarila kriza ili da je možda u pitanju savest. A neko bi rekao da naša prva dama samo želi da bude uz rame sa američkom prvom damom Mišel Obamom, koja je pet puta, za samo dva meseca, nosila modele Majkla Korsa.

Inače, pre samo pola godine supruga predsednika Nikolića šetala je iste dizajnerske komade koje inače rado nose i Monika Beluči, Madona i Severina Vučković, koje su poznate kao veliki ljubitelji D&G kreacija. Tako je Nikolićeva sredinom maja, na dobrotvornom balu za prikupljanje sredstava za rekonstrukciju umetničkog paviljona "Cvijeta Zuzorić" od glave do pete bila u garderobi kuće Dolče i Gabana.

Dragica je blistala u krpicama od 10.586 dolara, što je iznosilo oko 20 tadašnjih prosečnih srpskih plata. Naime, samo torba, srednje veličine, koju je Nikolićeva nosila te večeri koštala je 2.795 dolara, što je otprilike bilo pet tadašnjih prosečnih srpskih plata.

Inače, takva mala torba košta 1.195 dolara, a velika vrtoglavnih 3.200 dolara. Dragica je te večeri prošetala i čipkani bež sako iz nešto starije kolekcije D&G, koji je u početku koštao 5.246 dolara, da bi mu kasnije cena pala 1.600 dolara, a suknja i cipele koje je imala iznosile su više od 1.000 dolara.

Četiri torbe za Tominu platuPredsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, koji ima platu 150.000 dinara, za torbu svoje supruge, dok je bila veliki ljubitelj D&G kreacija morao je da iskešira čak jednu i po platu. Međutim, kako se prva dama prebacila na američke dizajnere, Toma svoju dragu od svoje plate može da obraduje sa čak četiri torbe Majkla Korsa.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track