DRAMA: Dečak hteo da skoči sa Brankovog mosta
Foto: KURIR

Haos: Dve saobraćajke i pokušaj samoubistva

DRAMA: Dečak hteo da skoči sa Brankovog mosta

Crna Hronika -
Sa dečakom koji ima oko 17 godina razgovarala je policija koja ga je odgovorila od namere.

Policajci sprečili tragediju!Maloletnik star oko 17 godina, večeras oko 19.30 sati preskočio je ogradu Brankovog mosta u smeru prema Novom Beogradu i hteo da skoči! Sa njim je razgovarao specijalni tim policije kako bi ga odgovorio od skoka, a u pripravnosti je bio i čamac MUP-a. Posle dvadesetominutnih pregovora policajci su uspeli da dečaka odvrate od namere i on se vratio na most.

Takođe, večeras su u dve saobraćajne nesreće na Brankovom mostu i Gazeli povređene četiri osobe. U udesu na Brankovom mostu oko 18 sati povređene su tri osobe, vozač automobila star 32 godine povredio je vrat, kao i njegov suvozač, dok je treći putnik doživeo stres, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i navela da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Nešto ranije, oko 17.30 časova na Mostu Gazela u lančanom sudaru četiri automobila, u smeru ka Šidu, vozač putničkog automobila star 30 godina, povredio je grudni koš i potkolenicu, rekla je Macura Tanjugu i navela da je i on zbrinut u Urgentnom centru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track