DRAMA U EMIRATIMA: Srpkinja kidnapovana i pretučena u Dubaiju!
Foto: Shutter

Spasla se iskakanjem iz kola

DRAMA U EMIRATIMA: Srpkinja kidnapovana i pretučena u Dubaiju!

Crna Hronika -
Kanzasu S. (28) počelo suđenje zbog optužbe da je pijan odbio da iz kola pusti našu državljanku S. B. (28); Pošto mu se suprotstavila, optuženi ju je udarao po glavi i telu i čupao za kosu

DUBAI - Kanzas me je išamarao, udarao po glavi, šutirao po telu i iščupao mi nekoliko pramenova kose! Nije mi dozvolio da izađem iz njegovih kola pa sam morala da iskočim. Bio je toliko besan i nasilan da sam mislila da neću izvući živu glavu!Ovo je pred sudom u Dubaiju izjavila Srpkinja S. B. (28), koju je prošle godine kidnapovao i pretukao Kanzas S. (28), carinski inspektor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Srpkinja, koja radi u jednoj računarskoj kompaniji, preživela je filmsku dramu pošto je pristala da s Kanzasom izađe na večeru.- Kanzas me je 23. avgusta 2013. godine pozvao telefonom na večeru. Na njegov predlog parkirala sam svoj automobil i prešla u njegov. Večerali smo u hotelu „Siti festival“, a Kanzas je sve vreme pio alkohol - ispričala je S. B. na suđenju koje je u ponedeljak počelo u Dubaiju.Nije hteo da staneKad su oko 23 sata napustili restoran, S. B. je zamolila svog prijatelja da je odveze do njenih kola, ali je on krenuo u suprotni kraj grada.- Rekla sam mu da idemo pogrešnim putem, ali nije reagovao. Onda sam ga zamolila da zaustavi kola da izađem, ali nije hteo, već je ubrzao! Tada sam otvorila vrata od kola u pokretu, međutim, uspeo je da me spreči da iskočim - prepričala je dramu Srpkinja.

Prema njenim rečima, Kanzas se tada razgoropadio i počeo da je udara.- Opalio mi je nekoliko šamara i udarao me po glavi i telu. Borila sam se s njim i nekako uspela da po drugi put otvorim vrata i da izbacim noge. Tada me je uhvatio za kosu i vratio unutra. Toliko me je jako počupao da mi je otpalo nekoliko pramenova kose - rekla je uznemirena S. B. Ona je uspela da se spase od pijanog nasilnika kad su došli do raskrsnice u kojoj je automobil morao da uspori.Pobegla taksijem- Tek sam iz trećeg pokušaja uspela da iskočim iz auta. Na sreću, ugledala sam taksi i odmah sam rekla taksisti da me vozi u policiju. Dala sam policajcima njegovu registraciju, pa su ga ubrzo uhapsili - završila je svedočenje S. B.Kanzas S. je optužen zbog sprečavanja S. B. da napusti automobil, kao i zbog nanošenja teških povreda.- Optuženi se nije pojavio na prvom ročištu, pa je suđenje odloženo za 17. jul - rekli su iz suda u Dubaiju za tamošnje medije.

Optuženi nasilnikSLUČAJNO SAM JE POVREDIOKanzas S. je na saslušanju u policiji izjavio da je sprečavao S. B. da napusti kola u pokretu kako se ne bi povredila.- Priznao je da nije dozvolio ženi da izađe iz kola i rekao je da joj je slučajno povredio usnu dok je pokušavao da uzme svoj mobilni telefon od nje - prenose mediji iz Dubaija.

MIPIZ MEDIJA SMO ČULI ZA OTMICUIz Ministarstva spoljnih poslova kažu da je Ambasada Republike Srbije u Abu Dabiju sa slučajem S. B. upoznata iz dnevnih novina u UAE.- Do sada se ambasadi za pomoć nije obraćala nijedna državljanka Srbije, ali ambasada nastoji da, u kontaktu sa nadležnim organima UAE i na druge načine, dođe do saznanja neophodnih za pružanje konzularne pomoći i zaštite naše državljanke - naveli su iz ministarstva.

ČINJENICEPovrede S. B.- Povreda levog oka- Povreda butine- Modrice na rukama- Rasekotine na nogama- Počupana kosa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track