DRAMA U PLESU SA ZVEZDAMA: Šapić umalo ostao bez partnerke
Foto: Kurir Štampano

Zdravstveni problemi u šou programu

DRAMA U PLESU SA ZVEZDAMA: Šapić umalo ostao bez partnerke

Pop kultura -
Doktorka je Slađani Ivanišević rekla da je dobro što je ostala živa jer joj je pritisak bio 80 sa 60, a primila je i infuziju
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Uspeli da je povrate.Nakon dve nedelje pauze zbog strašnih vremenskih nepogoda koje su zadesile Srbiju, sinoć je nastavljen šou program „Ples sa zvezdama“. Pre samog uključenja u studio TV Prva umalo da ostanemo bez nastupa Aleksandra Šapića jer je njegova partnerka Slađana Ivanišević imala ozbiljne zdravstvene probleme, pa joj je pomoć ukazivana više od pola sata.

Ljubav i suze- Danas sam i ja došla na red da primim infuziju pred nastup. Pritisak 80 sa 60. Doktorka Branka me je povratila malo - napisala je instruktorka plesa iz Novog Sada na svom Instagram profilu.Kontaktirali smo Slađanu, a na njen broj telefona javila se prijateljica, koja je potvrdila da je ona sada bolje.- Slađa nije spavala celu noć jer je spremala težak ispit koji je juče polagala pred sudijskom komisijom. Njen organizam nije više mogao da izdrži taj tempo treninga i učenja do ranog jutra. Doktorka joj je rekla da je dobro što je ostala živa koliko joj je nizak pritisak - rekla je naša sagovornica.Predsednik opštine Novi Beograd je za probleme svoj mentorke saznao tek kad su izašli na podijum za igru. Tema emisije je bila ljubav, a videli smo malo suza.

Iznenadna promenaLena Bogdanović ostala je bez partnera Nikole Tomaševića, koji je zbog povrede kolena morao da odustane od učešća. Glumica će nastaviti da se bori za nagradu od 25.000 evra u paru sa Markom Kneževićem.„Ples sa zvezdama“ usred srede je bio neobičan i po tome što su u žiriju, umesto Konstantina Kostjukova i Aleksandra Josipovića, sedeli Duška Jovanić i Radoš Bajić. U duelu će plesati šest parova, dok će samo jedan direktno u sledeće kolo.

Vanesa Šokčić sa partnerom
Vanesa Šokčić sa partnerom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track