DRAMA U ZEMUNU: Policija spasavala Kevina Kostnera
Foto: Aleksandar Jovanovic

DRAMA U ZEMUNU: Policija spasavala Kevina Kostnera

Stars -
Pauzu za ručak slavnom glumcu prekinuo čovek u crnoj jakni i s kapom na glavi koji se opirao privođenju, pa je reagovalo i obezbeđenje

Prava akcija!Prvi dan snimanja novog filma Kevina Kostnera „Tri dana za ubistvo“ obeležila je srpska policija! Ali to nije bilo po scenariju, niti će publika širom sveta videti te kadrove kad ostvarenje stigne u bioskope. Sve se odigralo kad je holivudski glumac imao pauzu za ručak ispred hotela „Jugoslavija“ na Zemunskom keju. Tu se odjednom stvorio čovek u crnoj kožnoj jakni i s kapom na glavi i lagano, s rukama u džepovima, krenuo ka njemu. Možda je tražio besplatnu klopu, piće ili je samo želeo autogram i fotkanje sa slavnim gostom Beograda... Međutim, ljudi iz ekipe reditelja Džozefa Mekgintija Nikola su ga primetili, pa su ga policajci presreli na dovoljnoj bezbednoj udaljenosti od Kevina. Nije pružao otpor niti je bilo šta progovarao, već se mirno uputio kao policijskim kolima.A onda je nastala drama. Kad su pokušali da mu stave lisice, počeo je da se opire, pa je prileteo jedan iz glumčevog obezbeđenja da pomogne policajcima. Celu frku gledao je Kostner, koji je zbog toga na pauzi za ručak zaista napravio pauzu! I probio plan snimanja za dobrih sat vremena.Inače, on će u Srbiji provesti samo šest dana. Smešten je u hotelu „Hajat“, a zanimljivo je da je spavao iznad Bijonse. Tri sprata.

Još se ne zna zašto je čovek s kapom upao na set
Još se ne zna zašto je čovek s kapom upao na set

Kevin upoznao „beogradskog fantoma“Čast srpskih glumaca ispred kamera braniće zvezda filma „Beogradski fantom“ Milutin Milošević. Mladi glumac je juče u prepodnevnih satima snimio nekoliko scena s Kostnerom i potom napustio set.

Kao u menziZa razliku od Bijonse, Kostner se nije krio i opušteno je ćaskao s članovima ekipe, a čak je poslao i posluženje za novinare. On je mirno čekao u redu da dobije svoj obrok, a jeo je testeninu i salate.- Glumcu se priprema hrana po njegovoj želji. U ponudi su, naravno, i jela naše nacionalne kuhinje. I gibanica je na meniju - rekli su iz firme koja radi posluženje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track