Borislav Stefanović preti krvoprolićem ako ne bude u vlasti!

Seju strah: Hoće na silu da uzmu vlast

Borislav Stefanović preti krvoprolićem ako ne bude u vlasti!

Politika -
Član Predsedništva DS Borislav Stefanović tvrdi da Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario socijalnih nemira ako na vlasti ostane SNS

VALJEVO - Demokratska stranka preti krvoprolićem ako ne dođe do promene vlasti u Srbiji i upozorava da će, ukoliko na izborima pobedi SNS, zemlju zahvatiti talas socijalnog nemira.

" Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario socijalnog bunta građana ako na vlasti ostane nekompetentan režim SNS", rekao je član Predsedništva DS Borislav Stefanović danas u Valjevu.

On tvrdi da je će to biti scenario posle vanrednih parlamentarnih izbora zakazanih za 16. mart, a za svoju sramnu izjavu nudi i nevešto obrazloženje: .

"Nekompetentna vlast naprednjaka ne nudi ništa osim demagogije, a za dve godine vlasti SNS je upropastio sve čega se dohvatio".

On je ističe da bi se bosanski scenario izbegao glas treba dati DS pa da na vlast opet dođu njegove demokrate.

"DS jedini ima jasan program ekonomskog opravka ekonomije, privrede i poljoprivrede, koji može da donese nova radna mesta", precizirao je Stefanović, ali je izbegao da objasni ko je kriv za 24 propale privatizacije i armiju nezaposlenih koji su u vreme vlasti DS ostali na ulici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track