DUH UGA ČAVESA NA UTAKMICI: Senka u ljudskom obliku jurila tribinom?
Foto: Youtube

Montaža ili ne

DUH UGA ČAVESA NA UTAKMICI: Senka u ljudskom obliku jurila tribinom?

Fudbal -
Gledaoce fudbalske utakmice u glavnom gradu Bolivije La Pazu šokirala je navodna paranormalna pojava, nalik duhu, koja se u jednom trenutku pojavila na tribinama

LA PAZ – Gledaoce fudbalske utakmice u glavnom gradu Bolivije La Pazu šokirala je navodna paranormalna pojava, nalik duhu, koja se u jednom trenutku pojavila na tribinama. Na video snimku jasno se vidi neidentifikovani ljudski oblik koji juri tribinom i kao duh prolazi kroz sve prepreke koje su mu se našle na putu. Video je postao instant hit na internetu i izaziva veliko interesovanje ljubitelja paranormalnih pojava.Inače to nije prvi put da se nešto neobjašnjivo događa na fudbalskim utakmicama u Južnoj Americi.Pojedinci u Venecueli veruju da je duh preminulog predsednika Uga Čaveza spasio siguran gol u duelu protiv selekcije Kolumbije.

Međutim, ako se malo bolje pogleda taj video snimak jasno je da je sve to delo moderne tehnologije, a ne neke više sile ili duha Uga Čaveza.Pogledajte oba video snimka i procenite sami o čemu je reč.

http://www.youtube.com/watch?v=fLteYQkl7wg
http://www.youtube.com/watch?v=g-8ZZuOa9iw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track