Đukanović: Pobeda SNS značajna za stabilnost Srbije i regiona
Foto: Beta Ap

Puna spremnost za saradnju

Đukanović: Pobeda SNS značajna za stabilnost Srbije i regiona

Politika -
Poverenje građana Srbije koje vam je ukazano u veoma visokom procentu, kakvim se teško mogu pohvaliti druga demokratska društva, najbolje je priznanje za vaš dosadašnji rad, i rad vaše partije, poručio crnogorski premijer

PODGORICA - Crnogorski premijer Milo Đukanović čestitao je danas lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću pobedu na vanrednim parlamentarnm izborima, istakavši da je osvojeni rezultat od značaja za stabilnost Srbije i regiona u celini.

"Poverenje građana Srbije koje vam je ukazano u veoma visokom procentu, kakvim se teško mogu pohvaliti druga demokratska društva, najbolje je priznanje za vaš dosadašnji rad, i rad vaše partije", naveo je Đukanović.

To je, dodao je crnogorski premijer, istovremeno i potvrda visokih očekivanja i poverenja “kojim sigurno vodite Srbiju, kao i povjerenja u vašu ličnu spremnost da preuzmete odgovornost za takav politički kurs”.

“Rezultat koji ste ostvarili od značaja je ne samo za stabilnost i prosperitet vaše zemlje, već i regiona u celini. Želim da i ovim povodom potvrdim punu spremnost za saradnju Demokratske partije socijalista i moju lično, što će doprinositi stalnom usponu naših bilateralnih odnosa”, poručio je Đukanović Vučiću, preneli su podgorički mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track