DUNJA ILIĆ O ISLAMU: Najbolja odluka koju sam donela u životu!

Napustila hrišćanstvo

DUNJA ILIĆ O ISLAMU: Najbolja odluka koju sam donela u životu!

Stars -
Mir je našla u Sarajevu, primila je islam kao svoju veru, odrekla se hrišćanstva, povukla iz estradnih voda i kako kaže, život je promenila iz korena

Srpska pevačica Dunja Ilić preselila je u Sarajevo, ujedno je i promenila veru te odlučila iz korena da promeni način života.

Srpska pevačica Dunja Ilić, koja je poznata po provokativnim pesmama, još provokativnijim spotovima, šokantnim izjavama i još šokantnijim načinom života, konačno se skrasila.

Ova pevačica je pre dve godine čvrsto rešila da promeni svoj način života, pobegne od poroka i lažnih prijatelja, odlučila da promeni veru i mesto stanovanja. Mir je našla u Sarajevu, primila je islam kao svoju veru, odrekla se hrišćanstva, povukla iz estradnih voda i kako kaže, život je promenila iz korena.

Foto: Facebook/Dunja Ilić
Foto: Facebook/Dunja Ilić

"Bila sam poročna. Pod porocima sam najviše mislila na alkohol, ali uz alkohol ide još mnogo nepromišljenih odluka, među kojima se podrazumeva i konzumacija opojnih sredstava, ali to je sada daleko iza mene", rekla je Dunja.

O islamskoj veri ne želi da priča, kaže da je to, samo njena, intimna stvar.

"O svojoj veri ne pričam ni najbližima. Moj novi život dovoljno govori koliko mi ona prija. To je najprivatniji i najlepši deo mene koji ne želim da delim. Islam je najbolja odluka koju sam donela u životu", rekla je Dunja Ilić.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić
http://www.youtube.com/watch?v=5brXyBFq-HY#t=139

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja