DUPLA RADOST: Giletu će devojka roditi blizance!
Foto: Damir Dervisagic

Srećne vesti

DUPLA RADOST: Giletu će devojka roditi blizance!

Stars -
Gile i Ena su nedavno na utrazvučnom pregledu saznali da će postati roditelji blizanaca

Neočekivana vest.Amar Gile Jašarspahić nedavno je, baš na dan kad je s devojkom Enom Sarajić proslavljao sedam meseci veze, saznao da će postati otac.

Ova vest ga je obradovala, ali nije ni sanjao da će odjednom dobiti dve bebe. Naime, Gile i Ena su nedavno na utrazvučnom pregledu saznali da će postati roditelji blizanaca. Pobednik prošlogodišnje sezone takmičenja „Zvezde Granda“ najpre je ostao u šoku, a onda je sa svima podelio radosnu vest.

On je s prijateljima već počeo da slavi što će početkom sledeće godine postati tata. Pevač i njegova izabranica, koja se bavi arhitekturom, planiraju da se venčaju pre rođenja beba, a žele da naprave veliku svadbu, na kojoj će biti i brojne Amarove kolege. Svadba će biti u njegovom rodnom gradu Kaknju.

"Malo sam uplašen. Nisam očekivao da ću odjednom dobiti dve bebe i to sa 24 godine. Roditelji su nam velika podrška i oni će nam pomagati. Voleo bih da dobijemo dečaka i devojčicu", kaže Gile.

Otkako je saznao da će postati tata, popularni pevač svakodnevno na svoj Fejsbuk profil postavlja fotografije kako drži bebe u svom naručju, što jasno govori da zvezda „Granda“ ne može da dočeka da njegovi mališani dođu na svet.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track