DUPLA SREĆA: Nikola Kojo čeka bliznakinje
Foto: Dragana Udovićić

DUPLA SREĆA: Nikola Kojo čeka bliznakinje

Pop kultura -
Pošto su pre pet gotina postali roditelji male Ane od ove godine će uživati u vaspitanju još dve devojčice

Nikola Kojo (46) uskoro će imati veliki povod za slavlje jer je njegova supruga Aleksandra (36) u drugom stanju i čekaju blizance. Nakon što su pre pet gotina postali roditelji male Ane od ove godine će uživati u vaspitanju još dve devojčice.

"Nikola i Aleksandra su presrećnni, Ova trudnoća je došla potpuno neočekivano i mnogo im j drago što će dobiti bliznakinje, Kada je Aleksandra saopštila Nikoli d aje u drugom stanju, on se veoma obradovao, a kada je saznao da su u pitanju dve devojčice negovoj sreći nije bilo kraja, Ona je sada u šestom mesecu trudnoće koju odlično podnosi, Nikola joj pomaže u svemu i obaveze koje ima oko nje su mu zadovoljstvo", rekao je izvor bliza glumcu.

"Oboje su svesni da je jako teško imati dve bebe u kući, ali znaju da će biti jako dobri roditelji. Uz Anu su naučili šta sve treba da rade, tako da su spremni. Jeste da će ovaj put biti više obaveza, ali njih dvoje se toga ne plaše. Jedva čekaju da prođe još nekolliko meseci i dovedu ćerkice u kuću", rekao je izvor.

Nikola Koji nije se javljao na telefon da da komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track