Đurić: Navijači će prestati da vređaju tim

Predsednik uverava

Đurić: Navijači će prestati da vređaju tim

Fudbal -
Publika više neće zviždati igračima Partizana jer će Vermezovićeva ekipa već od Tromsa igrati mnogo bolje, kaže Đurić

Bugarska meka.Predsednik Partizana Dragan Đurić tvrdi da će sve češće uvrede na račun igrača koje stižu s tribina uskoro prestati, pošto je uveren da će crno-beli već od revanša s Tromsom igrati mnogo bolje.- Ne bežimo mi od rešavanja problema. Uskoro ćemo se tome posvetiti, jer će ekipa zaigrati bolje, pa će biti sve manje nezadovoljnih - kaže Đurić u razgovoru za Kurir.U prilog svojim tvrdnjama, Đurić ističe nekoliko transfera koje će uprava kluba pokušati da realizuje u narednih nekoliko dana.- Bugarin je jednom nogom u Partizanu. Sve smo dogovorili s njegovim klubom, preostalo nam je da se dogovorimo o njegovim uslovima. Božinov će biti veliko pojačanje, jer nam je potreban gol igrač - rekao je Đurić.On smatra da dolazak bugarskog internacionalca neće sputati razvoj talentovanog Aleksandra Mitrovića.- Mitrović je budućnost Partizana, ali će mu sazrevanje ići lakše uz nekog iskusnijeg igrača i ako sam ne nosi teret velikih očekivanja.Đurića ne plaši ni činjenica da se Božinov često povređivao:- On je potpuno zdrav i spreman. Njegov jedini problem u Sportingu je to što je u sukobu s trenerom. Znam da naš trener Vladimir Vermezović ume da izvuče iz svakog igrača ono što je najkorisnije za ekipu.

Vukić u LirsuBelgijski mediji su objavili vest da je veteran Partizana Zvonimir Vukić veoma blizu prelaska u Lirs. Vukić je uspešno završio svoj deo dogovora s novim poslodavcima, ali do realizacije transfera potrebno je da se usaglase i dve uprave. Ugovor će biti potpisan na godinu dana.

Prvo pozajmica- Da li Božinov dolazi kao pozajmljeni igrač?- Za početak to će biti pozajmica. Hoćemo da vidimo kako će proći period prilagođavanja i da li ćemo biti zadovoljni njegovim učinkom. U ugovoru sa Sportingom stoji klauzula da ćemo do određenog datuma morati da se izjasnimo da li otkupljujemo njegov ugovor ili ne.

Sretenović potpisaoIskusni štoper ljubljanske Olimpije Sreten Sretenović potpisao je ugovor s Partizanom. Rođeni Čačanin je u karijeri igrao za Rad, Benfiku, Zaglebje, Politehniku Temišvar i Kuban iz Krasnodara, pre nego što je u januaru prošle godine došao u Olimpiju. Imao je ugovor s Ljubljančanima do januara 2014. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track