Dušan Grujić: Živojinoviću, gde je novac?

Prvi čovek TK Partizan traži istragu

Dušan Grujić: Živojinoviću, gde je novac?

Tenis -
Mutne radnje: Kako je potrošen ogroman novac koji se slio u TS Srbije dok je Živojinović bio predsednik, pita se Dušan Grujić

Neko treba da odgovara!Predsednik Teniskog kluba Partizan Dušan Grujić smatra da u Teniski savez Srbije mora da uđu revizor i finansijska policija da bi se utvrdilo kako je potrošen novac kad je na čelu ove organizacije bio Boba Živojinović.On tvrdi da je za vreme ministarke sporta Snežane Marković Samardžić u TSS ušao veliki novac, a da niko ne zna kako je iskorišćen.Policija da utvrdi- Hitno treba da se ispita gde je novac koji je ušao u Savez dok je na njegovom čelu bio Živojinović. TSS dobio je velike pare dok je ministarka sporta bila Snežana Marković Samardžić, tada članica G17. Pitam se gde je taj novac završio. Pozivam revizora i finansijsku policiju da pročešljaju poslovanje TSS. Poznato je da su Boba i Mlađan Dinkić prijatelji i da je sadašnji počasni predsednik Saveza imao zaštitu te stranke, pa je s tim novcem radio šta je hteo - kazao je Grujić i nastavio:

- Odgovorno tvrdim da Boba ponovo želi da se kandiduje za predsednika iako sada ima titulu počasnog. Morate priznati, malo je smešno. Skoro u sve klubove širom Srbije poslao je imejl u kojem traži podršku. Apsurdno jer čovek u čijem mandatu koji je trajao 12 godina ništa nije urađeno, čak su izvršene finansijske malverzacije koje državni organi treba napokon da ispitaju, ponovo želi da bude predsednik.Ponovo hoće foteljuDušan Grujić uveren je da će Boba Živojinović ponovo biti izabran za predsednika, što bi bilo pogubno za ovu organizaciju, i napominje da njegovoj samovolji napokon treba da se stane na put.

Na udaru... Slobodan Živojinović
Na udaru... Slobodan Živojinović

Nije za promeneNEKA VRANEŠ OSTANE SELEKTORGrujić smatra da Dejan Vraneš treba da ostane selektor FED kup reprezentacije iako neki članovi UO traže njegovu ostavku.- Vidim da Vuk Jeremić zajedno s nekim članovima UO hoće da smeni Vraneša, a pritom nikad u životu nisu uzeli reket u ruke, ne vrede ni pola lule. Ko su oni da odlučuju, a pritom ne znaju u kakvim problemima se našao selektor naših devojaka. Ne treba zaboraviti da je Simona Halep peta na WTA listi, a Kirstea 27, dok su naše igračice Ana Ivanović i Jovana Jakšić bile povređene - istakao je Grujić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track