DVE LJUBAVI: Veljko Ražnatović se istetovirao zbog Maše i Anastasije
Foto: Fb I Damir Dervišagić

A gde je tetovaža za mamu

DVE LJUBAVI: Veljko Ražnatović se istetovirao zbog Maše i Anastasije

Stars -
Prvu tetovažu je posvetio svojoj tetki Lidiji, čije je ime istetovirao na grudima, sada je došao red i njegovu sestru Anastasiju i devojku Mašu

Sin folk dive Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, uspeo je svojim gestom da obraduje sestru Anastasiju i devojku Mašu Terzić. On je istetovirao njihove datume rođenja uz veoma romantičnu rečenicu.

Deca folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija i Veljko, veoma su aktivni na društvenim mrežama i svakodnevno objavljuju fotografije iz provoda.

Međutim, otkako je u vezi sa Mašom Terzić, ćerkom predsenika OFK, Veljko je rešio da sa svojim fanovima na Fejsbuku podeli i šta radi kada ne izlazi.

Cecin i Arkanov sin obožava tetovaže. Prvu tetovažu je posvetio svojoj tetki Lidiji, čije je ime istetovirao na grudima, sada je došao red i njegovu sestru Anastasiju i devojku Mašu.

Maša i Anastasija su na svoj Fejsbuk profil postavile fotografiju Veljkove ruke na kojoj je rečenica "In her smile I see something more beautiful than the stars. 25.03.1998. 24.03.1996." ( U njenim očima vidim nešto lepše od zvezda, prim. aut )

Datumi na Veljkovoj ruci predstavljaju dan, mesec i godinu rođenja njegove sestre Anastasije i devojke Maše.

NE PROPUSTITE:

SLUČAJNI SUSRET: Zvezdan Terzić nadgleda ćerku Mašu i zeta Veljka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track