Dvoje povređenih kod Orlovače, okretao se na punu liniju

Nesreća na Ibarskoj

Dvoje povređenih kod Orlovače, okretao se na punu liniju

Crna Hronika -
Prema prvim rezultatima uviđaja do nesreće je došlo kada je vozač "fijata" pokušao da izvrši polukuružno

BEOGRAD - Žestok udes!Vozač "fijat punta" J. A. (20) teško je povređen, dok je M. R. (27) koji je vozio "golf 5" zadobio povrede glave kada su se juče oko 16.30 sati sudarili na Ibarskoj magistrali u blizini skretanja za Orlovaču. Vozači su zbrinuti u Urgentnom centru i nisu životno ugroženi.

Kako smo saznali na licu mesta, J. A. je neposredno pre nesreće izašao sa obližnje benzinske pumpe i pokušao da se okrene preko pune linije i vrati se u smer za Beograd.- Prema prvim rezultatima uviđaja, do nesreće je došlo kada je vozač "fijata" pokušao da izvrši polukuružno okretanje preko pune linije. Na njegovu levu bočnu stranu tada je naleteo "golf" koji se kretao u smeru ka Čačku - rekli su za Kurir iz policije.

"Fijat" je od siline udarca gotovo uništen, a teško povređenog mladića jedva su izvukli iz automobila. Povređene vozače Hitna pomoć je prevezla u Urgentni centar.- Mlađi muškarac je zadobio teške povrede. On se nalazi na odeljenju reanimacije i na pregledima i zasad nije životno ugrožen. Drugi mladić je na hirurgiji na pregledima i ne bi trebalo da je ozbiljnije povređen - izjavili su za Kurir dežurni u Urgentnom centru.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track