DVOSTRUKI ŽIVOT: Janukovič u vili živeo sa ljubavnicom!
Foto: Rojters

Nikad se nije zvanično razveo

DVOSTRUKI ŽIVOT: Janukovič u vili živeo sa ljubavnicom!

Planeta -
U rezidenciji je živela Ljubov Poležaj, vlasnica spa centra u Kijevu i direktorka dobrotvornog fonda "Put budućnosti"

KIJEV - Svrgnuti ukrajinski predsednik Viktor Janukovič, koji je i dalje oženjen, već godinama je u vezi sa 39-godišnjom Ljubov Poležaj iz njegovog rodnog grada Jenakijeva.

Kada su novinari ušli u Janukovičevu vilu otkrili su da tamo nije živeo sam, niti sa svojom suprugom Ljudmilom od koje se zvanično još nije razveo. U rezidenciji je živela Ljubov Poležaj, vlasnica spa centra u Kijevu i direktorka dobrotvornog fonda "Put budućnosti".

U trenutku kada je bivši ukrajinski predsednik napuštao kuću, kamere su snimile psa pomeranca koji pripada upravo njoj. Profil na Fejsbuku Ljubov je izbrisala 24. februara, kada je i Janukovič poslednji put viđen.

Poležajeva ima 12-godišnju ćerku iz prethodne veze i ona je takođe stanovala sa majkom u "Mežigorju". To potvrđuju i dokumenta na devojčicino ime, kao i brojne plišane igračke u jednoj od soba. Pohađala je skupu školu u Kijevu zajedno sa Janukovičevom unukom i decom stranih diplomata.

Janukovič se nikad nije razveo od supruge Ljudmile (64), sa kojom je 42 godine u braku, ali poznato je da ona živi u Donjecku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja