Džej Lo košta milion dolara

Kurir otkriva

Džej Lo košta milion dolara

Stars -
Dženifer Lopez će u organizaciji produkcijske kuće „Skaj mjuzik“ i u Srbiji napraviti spektakularan koncert svetskih razmera

Vredi svaku paru!Svetska pop diva Dženifer Lopez, koja će 20. novembra u Beogradskoj areni nastupiti u okviru svoje turneje „Dance again“, organizatore košta neverovatnih milion dolara, ekskluzivno saznaje Kurir.Produkcijska kuća „Skaj mjuzik“, pod čijim okriljem će zvanično najuspešnija žena na planeti i u Beogradu napraviti šou svetskih razmera, potvrdila je juče navode da je s Lopezovom konačno sklopljen posao!- U petak po podne zvanično je potpisan ugovor sa Džej Lo i ona će sa svojim timom nastupiti u Areni 20. novembra. To će biti, pored Sofije, jedini njen koncert na Balkanu, pa se očekuje dolazak velikog broja stranaca u Beograd tog dana - saopšteno je iz PR službe „Skaj mjuzika“.Kako nezvanično saznajemo, Dženifer će u Beograd stići 19. novembra, a već juče je počelo da se radi na organizaciji njenog nastupa. Budući da je u pitanju spektakl godine, za bezbednost svetske zvezde, pored njenog ličnog obezbeđenja, brinuće i veliki broj policajaca. Dženifer će sa sobom dovesti ceo tim saradnika, ali i posebnog kuvara, koji će voditi računa o njenoj ishrani tokom boravka u Srbiji.

Ona je najmoćnija žena na svetu!Džej Lo je zvanično najmoćnija lepotica na planeti! Nedavno se našla na prvom mestu Forbsove liste uspešnih, dok ju je prošle godine svetski magazin Pipl proglasio za najlepšu ženu sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track