Džej Zi na svom koncertu izveo na binu dečaka koji repuje bolje od njega!
Foto: Printscreen

Hit na internetu

Džej Zi na svom koncertu izveo na binu dečaka koji repuje bolje od njega!

Pop kultura -
Džastin je ubrzo postao zvezda na Internetu, kada je na Jutjubu osvanuo snimak sa Džej Zijevog koncerta u Grinsborou u Severnoj Karolini, na kome se vidi i čuje kako dečak repuje na bini, dok pored njega stoji već proslavljeni muzičar

Reper Džej Zi ispunio je životnu želju svom fanu Džastinu Kileru (12), da mu se pridruži na bini, a kada je dečak počeo da repuje, u publici je nastao haos, a američka zvezda je ostala zapanjena.

Džastin je ubrzo postao zvezda na Internetu, kada je na Jutjubu osvanuo snimak sa Džej Zijevog koncerta u Grinsborou u Severnoj Karolini, na kome se vidi i čuje kako dečak repuje na bini, dok pored njega stoji već proslavljeni muzičar.

Džastin je i na veoma originalan način uspeo da skrene pažnju poznatog repera na sebe, jer je stajao u prvom redu, u publici, sa velikim natpisom u rukama: “Mogu li da repujem za tebe?”. Džej Zi ga je, kada je to primetio pozvao na binu, a dečak je nakon što je razbio tremu počeo da repuje stihove hita “Clique”.

Džej Zi ga je samo na trenutak prekinuo i zamilio da preskoči deo pesme koji govori o dilovanju droge. Poznati reper je malom i talentovanom obožavaocu uputio poziv da se nakon koncerta nađu u bekstejdžu, što je Džastin i prihvatio.

Možda je Džej Zi dobio novog “učenika” ili naslednika, ko zna?!

http://www.youtube.com/watch?v=rvCwSJuyy7M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track