DŽEJOVA ĆERKA: Adil me danima zove i moli, ali ne opraštam!
Foto: Nebojša Mandić

Jedva se spasla

DŽEJOVA ĆERKA: Adil me danima zove i moli, ali ne opraštam!

Stars -
Ne pada mi na pamet da mu se vratim! Posle svega, bila bih luda da to uradim. Baš me briga za njegove tezge, ništa ne želim da demantujem jer je sve istina. Jedino ne želim da ode u zatvor zato što je otac mog deteta

Ana Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadonovskog, koju je suprug pevač Adil Maksutović pretukao u petak, rekla je da joj ne pada na pamet da mu se vrati, ali je odlučila da ga neće krivično goniti jer je on otac njihovog deteta.

"Ne pada mi na pamet da mu se vratim! Posle svega, bila bih luda da to uradim", rekla je Ana, koja se nalazi u Kotežu u stanu svoje majke Nade, s kojom živi od kad je pre šest dana pobegla od muža.

Džejova starija ćerka ipak potvrđuje da neće bivšeg supruga krivično goniti."Danima me zove i moli da mu oprostim, da sve demantujem u novinama. Kaže: ”Završiću u zatvoru zbog tebe i opašće mi posao!" Baš me briga za njegove tezge, ništa ne želim da demantujem jer je sve istina. Jedino ne želim da ode u zatvor zato što je otac mog deteta. Da nisu naišli njegov tata i brat, bila bih pretučena. Hvala im što su naišli u tom trenutku pa sam uspela da pobegnem", seća se Ana noći u kojoj je od policije zatražila da je spasi od nasilja. Tu i završava svoju priču, dodajući da je već previše rekla.

Ni njenog oca Džeja Ramadanovskog ne zatičemo u boljem raspoloženju."U svakom braku ima svega i svačega, dobro je da beba nije stradala počinje kroz uzdah svoju ispovest. Ni sad ga ne mrzim, pa više sam njemu u životu pomogao nego svojoj deci. Čujem priče po gradu da ću da okupim ekipu i da prebijem Adila. Gluposti! Pa da sam hteo odmah bih to učinio. Ja sam stari mangup, imam drugove ne samo u Beogradu već u celoj Evropi. Ali to nije rešenje, to bi bila bruka za mene. Postoji policija, postoji sud, zakon. Sve mu najbolje želim, samo dalje od moje ćerke", objašnjava Džej.

Adilova majka: Džej je narkoman!"Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama", izvređala je Džemila, Adilova majka, koju smo zatekli ispred pevačevog stana.

"Kako je nije sramota?! Ona je razlog svih naših svađa i razmirica. Bila je tu i kada me je tukao!", ljutito je odgovorila Ana, dok je Džej prokomentarisao: "Napišite da sam ovako rekao: Znam da je Džemila jedan intelektualac i verujem da tako nešto nikada ne bi kazala".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track