DŽEJOVA ĆERKA: Adil me je prebio, naš brak je gotov!
Foto: Nebojša Mandić

Ana do detalja opisala brutalno prebijanje

DŽEJOVA ĆERKA: Adil me je prebio, naš brak je gotov!

Stars -
Pevačeva žena za Kurir ispričala kroz kakvu je torturu prošla i da ne pomišlja da se vrati Maksutoviću, s kojim je bila osam godina

Pobegla glavom bez obzira.Ana Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog, juče je u poslepodnevnim satima inspektorima u policijskoj stanici Borča do detalja ispričala kako ju je muž Adil Maksutović brutalno prebio u petak posle podne. Došla je u pratnji dve prijateljice i ponovila sve ono što je ispričala policiji na dan prebijanja.- Uhvatio me je za kosu, udario me je i šutnuo. Pala sam na pod - rekla je Ana i objasnila da je do sukoba s Adilom došlo zbog sitnica. Ana je od većih batina pobegla kod majke Nade, koja živi u komšiluku. Trčeći glavom bez obzira, u stanu je sa Adilom ostavila njihovog dvomesečnog sina. Po bebu je otišla dva sata kasnije, u pratnji policije, kojoj je prijavila prebijanje.- Neću lekara, hoću samo da uzmem svoje dete - govorila je policajcima.Adil je tvrdio da je ženu samo blago odgurnuo jer mu je vređala majku.Na jučerašnjem razgovoru u policiji Ana je ostala pri izrečenom, ali i ponovila da ne želi da se pridruži krivičnom gonjenju nevenčanog muža.- Rekla je da su ona i Adil imali problema poslednjih desetak dana. Donela je lekarsko uverenje, u kojem nije precizirano da su povrede koje ima nastale od udarca. Inače, utvrđeno je da Adil legalno poseduje pištolj, koji će mu najverovatnije biti oduzet. On je pozvan da danas dođe u policiju na razgovor - kaže naš izvor i dodaje:- Posle saslušanja policija će, u dogovoru s Prvim osnovnim tužilaštvom, doneti odluku da li ima elemenata za podnošenje krivične prijave protiv Adila. Ukoliko bude postojala sumnja da je tukao suprugu, bez obzira na to da li ona želi da ga tereti ili ne, protiv njega će biti pokrenut krivični postupak - kaže izvor Kurira.Uspeli smo da stupimo sa Anom u kontakt.- Sada sam dobro. Čupao me je, vukao i udarao u stomak, ali nisam ležela u bolnici. Neću da mu se vratim, ali neću ni da ga teretim - rekla nam je Ana.Iako je očigledno da je brutalno isprebijao ženu, Adil to i dalje pokušava da zataška.- Javno demantujem da sam pretukao svoju verenicu Anu. Ne mogu da verujem da je neko toliko ljubomoran na moj poslovni uspeh i činjenicu da sam sa ženom koju volim već osam godina dobio zdravog sina. Pokušavate da mi na najpodmukliji i najbrutalniji način narušite porodičnu sreću - tvrdi Adil.

Dani sreće... Ana i Adil zajedno su osam godina
Dani sreće... Ana i Adil zajedno su osam godina

IlegalaDŽEJ SE KRIJE OD MEDIJAIako je za Kurir potvrdio da je Adil pretukao njegovu ćerku, do Džeja je tokom jučerašnjeg dana bilo nemoguće doći. Potražili smo ga u kafićima na Dorćolu, gde su nam rekli da dolazi svakog dana, ali da juče nije svraćao. Rekli su nam da živi u Kotežu, ali tamo nam je rečeno da je tu kuću prodao. Išli smo i u centar grada, na adresu poznatu redakciji, ali ni tamo ga nije bilo. Njegov telefon je tokom dana bio nedostupan.

BolnicaANA JE IMALA HEMATOME PO TELUU bolnici u Višegradskoj ulici potvrđeno nam je da je Ana zatražila lekarsku pomoć u subotu u 21.30 sati.- Ana se javila svom ginekologu, koji ju je porodio pre dva meseca. Pregledom je ustanovljeno da nema povrede na genitalijama, ali zato je po celom telu imala hematome, najviše po glavi i stomaku. Nije bila potrebna hospitalizacija, pa je puštena kući - rečeno nam je u ovoj ustanovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track