DŽENTLMEN: Boban Rajović poklanja 1001 ružu za 8. mart
Foto: PR

Sa stilom

DŽENTLMEN: Boban Rajović poklanja 1001 ružu za 8. mart

Stars -
Pevač Boban Rajović obradovaće dame koje se nađu u publici na njegovom koncertu u Čikagu na Dan žena

Boban Rajović trenutno se nalazi na turneji u Americi, a pošto se bliži kraj njegovim nastupima odlučio je da svoja gostovanja završi u velikom stilu, sa hiljadu i jednom ružom za dame.

Naime, poslednji u nizu veoma uspešnih koncerata u Americi, Rajović će imati u Čikagu i to osmog marta odnosno na Dan žena. S obzirom da su dosadašnji koncerti nadmašili sva očekivanja, pevač je odlučio da deo zarađenog novca potroši upravo na svoje verne fanove, tačnije na dame.

Tako će Boban Rajović osmog marta na nastupu u Čikagu kupiti čak 1001 ružu i pokloniti pripadnicama nežnijeg i lepšeg pola za njihov praznik, Dan žena.

Inače, ovo nije prvi put da Rajović na nastupu deli ruže. Podsećamo, prošle godine za Dan žena Boban je nastupao u Nemačkoj a tada se na bini pojavio sa nekoliko buketa crvenih ruža koje je delio damama u publici.Ovim gestom Rajović je još jednom pokazao da je drugačiji od ostalih ali i da je pravi džentlmen koji veoma ceni svoje fanove pa stoga ni ne čudi činjenica da se na svakom njegovom nastupu traži karta više. Zanimljivo je i to da su ga fanovi u Americi već ''krunisali'' odnosno prozvali kraljem diskoteka, a neki ga čak poistovećuju i sa slavnim američkim reperom Bobi Rejem.

Da li zbog sličnosti u imenu, popularnosti ili nečeg trećeg to ne znamo ali verujemo da pevaču ovakva poređenja itekako prijaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja