DŽET-SET SVATOVI: Vuk Jeremić na svadbi sa Anđelinom i Dikapriom!
Foto: Zorana Jevtić/fotomontaža

Bivši šef planete u najelitnijem društvu

DŽET-SET SVATOVI: Vuk Jeremić na svadbi sa Anđelinom i Dikapriom!

Politika -
Na venčanju milionerke Fabiole Berakase i holivudskog producenta Džejsona Bekmena u Dubrovniku okupiće se oko 300 najvećih svetskih bogataša, kao i Dikaprio, žena Breda Pita i ekspredsednik sveta Vuk Jeremić sa suprugom

BEOGRAD - Vuk Jeremić, bivši „predsednik sveta“ i šef srpske diplomatije, i njegova supruga Nataša danas su u društvu Anđeline Džoli i Leonarda Dikaprija na venčanju veka. Tim imenom mnogi već krste četvorodnevno svadbeno slavlje u organizaciji jedne od najpoznatijih dinastija sveta, porodice Herst. U Dubrovniku će se tim povodom okupiti oko 300 najmoćnijih ljudi na planeti, bogataša i svetskih zvezda.Sudbonosno „da“ izgovaraju Fabiola Berakasa, poćerka milijardera Rendolfa Apersona Hersta, i holivudski producent Džejson Bekmen, s kojim se druže i Jeremići.Visoke zvanice- Jeremići su juče otputovali za Dubrovnik i oni će biti, kako se to kod nas kaže, gosti s mladoženjine strane. Džejson i Vuk upoznali su se u Njujorku, dok je Vuk obavljao funkciju predsedavajućeg Generalne skupštine UN, i od tada se porodično druže. Inače, Džejson, osim visokobudžetnih holivudskih filmova, producira i ozbiljne dokumentarne emisije o značajnim svetskim temama - priča izvor Kurira blizak Jeremićima, koji su kao svadbeni poklon mladencima odneli ikonu „Tri jerarha - Sveti Jovan Bogoslov, Sveti Jovan Zlatousti i Sveti Vasilije Veliki“.Inače, proteklih dana u Dubrovniku pripreme su bile u punom jeku - postavljao se šator ispred katedrale, a na Trgu Marina Držića stolovi i stolice za visoke zvanice, među kojima su i pripadnici njujorške elite - brokeri, bankari, advokati, doktori, dizajneri, umetnici... Očekuje se dolazak Džolijeve i Dikaprija, kao i Margerite Misoni i Marka Ronsona, nagrađivanog britanskog di-džeja koji je radio sa Ejmi Vajnhaus i Brunom Marsom.Specijalci na sceniOrganizacija venčanja poverena je specijalnom timu i na novcu se nije štedelo, najvažnije je bilo da se ispune sve želje mladenaca, s kojima u Dubrovnik stižu vrhunski svetski šminkeri i stilisti. Većina zvanica u hrvatski grad stiže privatnim avionima, a za goste su rezervisani najluksuzniji apartmani u hotelima gde noćenje košta do 600 evra. Prema gruboj računici, samo smeštaj svih zvanica mladence i njihove roditelje dnevno košta 180.000 evra!

PosluženjeSLUŽIĆE SE „DOM PERINJON“ I 120 KILOGRAMA KAVIJARAMladenci su se potrudili da u svemu udovolje gostima. Kako prenose hrvatski mediji, više stotina flaša „dom perinjona“, „miraval rozea“, omiljenog vina Anđeline Džoli, kao i 120 kilograma kavijara treba da stigne u hotel „Ekscelzior“, koji će četiri dana, koliko slavlje traje, biti potpuno zatvoren za javnost. Prethodno su obavljene bezbednosne provere, a američki Vog će reportažom na čak deset strana ekskluzivno preneti atmosferu sa džet-set događaja godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track