DŽIBONI STIŽE U KRAGUJEVAC: Živeli i vidimo se!
Foto: Damir Devišagić

Arsenal fest

DŽIBONI STIŽE U KRAGUJEVAC: Živeli i vidimo se!

Pop kultura -
O festivalu Arsenal čuo sam mnogo komplimenata. Da je to veliki praznik rok muzike. Verujem da ćemo publici pružiti odličan koncert

Jedno od najvećih regionalnih imena hrvatski muzičar Džiboni (Gibonni) nastupiće prvi put u Kragujevcu i Šumadiji 27. juna na četvrtom Arsenal festu.

"O festivalu Arsenal čuo sam mnogo komplimenata. Da je to veliki praznik rok muzike. Verujem da ćemo publici pružiti odličan koncert. Živeli i vidimo se!", poručuje Džiboni kome će, posle rasprodatih dvoranskih koncerata u Beogradu (Arena), Novom Sadu (Spens) i Subotici, ovo biti prvi nastup u Srbiji na nekom open air festivalu.

http://www.youtube.com/watch?v=6PCA8p762o4

Inače nakon Arsenala očekuju nastupi uz legendarne hard rokere Deep Purple tokom jula u Kufštajnu, Zadru i Ljubljani!Gibonni nastupa na Arsenalovom Main Stage-u 27. juna, iste večeri kada i legendarni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski!

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Prve večeri Arsenala 26. juna na Mejn stejdžu nastupiće rege muzičar Džentlmen. Uskoro objavljujemo imena ostalih izvođača i satnicu nastupa na Main Stage-u i Garden Stage-u Arsenal festa koji će biti održan 26, 27. i 28. juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track