Edin Škorić u „Survajver“ otišao zbog dugova!

Stars

Autor:

Dužan ko Grčka! Bivši odbojkaš Edin Škorić, koji je deo igračke karijere proveo u Grčkoj, kakve li ironije, ima velike finansijske probleme. Zbog toga je odlučio da učestvuje u rijalitiju „Survajver“, kako bi vratio nagomilane dugove.

Survajver, dugovi, Edin Škorić, ODBOJKA

Dužan ko Grčka!
Bivši odbojkaš Edin Škorić, koji je deo igračke karijere proveo u Grčkoj, kakve li ironije, ima velike finansijske probleme. Zbog toga je odlučio da učestvuje u rijalitiju „Survajver“, kako bi vratio nagomilane dugove.

- Edin je počeo da se zadužuje još pre razvoda od supruge Ivane Škorić (učestvovala u „Velikom Bratu“) - kaže izvor Kurira blizak nekadašnjem sportisti i dodaje:

- Od odbojke se nije preterano obogatio, a uvek je voleo da živi na „visokoj nozi“, da kupuje markiranu odeću, satove, nakit... Nije ulagao novac dok je bilo vreme, pa sada ima ozbiljne finansijske probleme - zaključuje naš izvor.
Edin trenutno živi u malom, iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Belvil. Mesečna zakupnina mu je 250 evra, ali on već tri meseca nije platio kiriju. Vlasnik stana, koji mu je prijatelj, toleriše kašnjenje ali je pitanje dokle će imati živaca.

Zbog svega toga za Škorića je „Survajver“ zaista preživljavanje, jer bi ga eventualni trijumf rešio svih dugova. Ko zna, možda mu se na Filipinima i posreći.

D. Katić

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ofk

  ofk

  Takvih kao on je 70% u srbiji pogotovo u Beogradu

  110 Odgovori 
 • falco

  falco

  ma ko ga jebe...Svi oni glume neko ludilo a u sustini dno dna

  110 Odgovori 
 • velja

  velja

  Sta me briga za budalu koja zivi na visokoj nozi

  17 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Kostoni

  Kostoni

  Ali ta inteligenta faca na fotki, pokazuje na sta se nase kokoske primaju. Istina, bez love ce malo manje padati manekenke, ali eto, Survajver je tu da ga vadi iz bule.

  8 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zakazaću sednicu Skupštine Vojvodine čim dobijem Pajtićev predlog o rekonstrukciji Ištvan Pastor, lider svm

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!