EKSKLUZIVNO: Ceca i deca zvezde u novoj Zoni Zamfirovoj!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica sa porodicom angažovana na filmu

EKSKLUZIVNO: Ceca i deca zvezde u novoj Zoni Zamfirovoj!

Stars -
Pravi izbor Ražnatovićeva će otpevati naslovnu numeru u novom ostvarenju Juga Radivojevića, dok će Veljko i Anastasija dobiti epizodne uloge
1 / 3 Foto: Aleksandar Jovanović

Za desetak dana na Vlasini počinje snimanje filma „Zona Zamfirova 2“, a glavni adut nastavka, kako Kurir saznaje, biće Svetlana Ražnatović. Ceca će otpevati naslovnu numeru u ostvarenju Juga Radivojevića, dok bi njena deca Veljko i Anastasija trebalo da zaigraju epizodne uloge.Od glumačkih zvezda iz prvog dela sigurno nećemo gledati Vojina Ćetkovića, Dragana Nikolića, Milenu Dravić, Slobodu Mićalović, Nebojšu Ilića, već će uloge Maneta, Manulaća i Vaske zaigrati neki mladi umetnici. Producenti još pregovaraju sa Katarinom Radivojević, koja je igrala lepu Zone.

Pljuštali poljupci... Veljko i Maša
Pljuštali poljupci... Veljko i Maša

- Ceca i Jug Radivojević su dugogodišnji prijatelji, tako da nije iznenađenje što će raditi na novom projektu. Želja produkcije i reditelja je da popularna pevačica svojim glasom oboji pesmu koja će pratiti promociju i provlačiti se kroz ceo film. Ona je već imala iskustva na velikom platnu jer je otpevala numere u ostvarenju „Nečista krv“, gde je zablistala kao Koštana - kaže naš izvor i dodaje:- Radivojević želi da u „Zoni 2“ angažuje za epizodne uloge i njenu decu Veljka i Anastasiju. Ceca je već izjavljivala da bi njen sin želeo da upiše glumu, tako da bi mu ovaj angažman pomogao da vidi kako funkcioniše filmski biznis u Srbiji i posao glumca. Anastasija će odigrati manju ulogu i otpevati neke muzičke deonice - zaključuje sagovornik Kurira.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo reditelja Juga Radivojevića.- Kompletna glumačka ekipa biće poznata 12. jula, kada na Vlasini počinje snimanje filma. Ko će igrati Zonu i ostale uloge, otkrićemo za nekoliko dana - kaže Radivojević.Film „Zona Zamfirova“ snimljen je pre 12 godina u režiji Zdravka Šotre, a u našim bioskopima ga je videlo 1.200.000 ljudi. Nastavak će biti ekranizovan po romanu „Zona, šta je bilo posle“, koji je objavila Dušica Milanović Marika pod pseudonimom Stevana Sremac. U filmu i seriji od 12 epizoda pojaviće se u ulozi Milan Lane Gutović, Milena Vasić, Igor Đorđević, Radmila Živković i drugi.

Ipak pevala na „Tamburica festu“ POŽAR UMALO SPREČIO CECIN KONCERT NA PETROVARADINUSpektakl Svetlane Ražnatović drugog dana osmog po redu „Tamburica festa“ na Petrovaradinu protekao je sa manjim incidentom. Naime, samo nekoliko minuta pre njenog izlaska pred mnogobrojne fanove, u bekstejdžu je na jednoj od trafostanica izbio manji požar. Brzom intervencijom Vatrogasne službe sprečena je veća tragedija, a šteta je odmah sanirana. Ceca je jedva čekala susret sa publikom, koja joj je na sceni u više navrata bacala srpsku zastavu, kojom se Ražnatovićeva tokom nastupa ogrnula.Iako su aktivisti stranke Vojvođanska partija protestovali zbog njenog nastupa, najveća balkanska zvezda uspešno je održala koncert pred više od 50.000 ljudi. U VIP delu uživao je njen sin Veljko sa svojom izabranicom Mašom Terzić. Oni su, poneti atmosferom, razmenjivali poljupce.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track