EKSKLUZIVNO: Lazarevića spremaju za svedoka saradnika protiv Šarića!

Panika među skrivenim šarićevcima

EKSKLUZIVNO: Lazarevića spremaju za svedoka saradnika protiv Šarića!

Crna Hronika -
Bivši Dačićev šef kabineta može otkriti sve veze Šarićevog klana sa policijom, političarima i drugim državnim organima

BEOGRAD - Bivši Dačićev šef kabineta Branko Lazarević nudi se da postane svedok-saradnik u procesu protiv narko-bosa Darka Šarića, saznaje Kurir! U Specijalnom sudu u toku je saslušanje Lazarevića povodom sumnji da je sarađivao sa pripadnicima grupe odbeglog narko bosa!

- Advokat Branka Lazarevića je saopštio da se suočio sa činjenicom da je postupak tajan. Međutim, po Zakonu o krivičnom postupku nema razloga za tajnost, pa je moguće da Lazarević postaje svedok-saradnik jer je reč o proceduri koja predstavlja tajni postupak - ukazuje izvor Kurira. Naime, u redovnom slučaju on ne bi mogao da provede u policiji 10 sati kao građanin.

- Lazarević je odmah upućen kod Specijalnog tužioca, što ne bi morao. Da mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati išao bi kod tužioca sutra ili prekosutra, a ne sada noću... Žurba i tajnost mogu da se objasne samo činjenicom da postaje svedok saradnik - dodaje naš izvor.

Lazarević može otkriti sve veze Šarićevog klana sa policijom, političarima i drugim državnim organima. Lazarević bi takođe trebalo da odgovori na pitanja da li se sastajao sa Šarićem - optuženim za šverc oko tri tone kokina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu i za pranje para u Srbiji, kao i njegovim bliskim saradnikom Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, takođe optuženim za šverc kokaina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track