EKSKLUZIVNO: Ovo je novi dečko Adrijane Lime!
Foto: Kurir Štampano

Zaboravila bivšeg supruga

EKSKLUZIVNO: Ovo je novi dečko Adrijane Lime!

Stars -
Viktorijin anđeo ne namerava da se vrati srpskom košarkašu i već dva meseca uživa u tajnoj ljubavnoj vezi sa svetski poznatim muzičarom iz Francuske

Lima našla novu ljubav!

Jedna od najlepših žena sveta Adrijana Lima (33) ima novog dečka. Ona je definitivno prebolela bivšeg muža Marka Jarića i već dva meseca uživa u vezi sa svetski poznatim di-džejom, Sedrikom Džervejzom (35) iz Francuske koji živi u Majamiju, ekskluzivno saznaje Kurir. Naime, Lima je pre nekoliko meseci rešila da se razvede od Marka Jarića, posle pet godina braka, iz kog imaju dve ćerke - Valentinu (4) i Sijenu (1). Kad je odlučila da zbog, kako tvrde upućeni, njegovih brojnih neverstava stavi tačku na njihov brak, uplovila je u tajnu vezu s muzičarem, sa kojim se upoznala u čuvenoj teretani „Peta ulica“, gde zajedno treniraju.

Provodi se u Beogradu... Marko Jarić
Provodi se u Beogradu... Marko Jarić

- Adrijana redovno odlazi na boks, a i Sedrik, za koga mnogi kažu da podseća na Jarića, takođe često posećuje tu teretanu. On je odmah bio opčinjen njome, ali Adrijana, bez obzira na to što je već bilo izvesno da neće ostati u braku sa Jarićem, nije davala povoda Sedriku - kaže naš izvor iz Amerike.Kad je krajem februara definitivno odlučila da ostavi Marka, prepustila se novoj ljubavi. U martu je bila na muzičkom festivalu Ultra u Majamiju, na kojem je nastupao njen dečko, sa kojim se fotografisala, a on je fotku okačio na Instagram! Nakon toga, 21. aprila, na društvenu mrežu Tviter stavila je reči njegovog remiks hita „Summertime sadness“, koji je uradio s Lanom del Rej.- Yes, baby, I got my red lipstick on tonight (Da, bejbi, stavila sam crveni karmin večeras) - napisala je Lima, dok se u svetskom hitu umesto karmina pominje odeća.Naši izvori tvrde da par krije vezu ne zato što nisu sigurni u svoja osećanja, već zato što čekaju da se slegne prašina oko Liminog i Jarićevog razvoda, tako da ni američki mediji još ne znaju ko je novi izabranik Adrijaninog srca.

Aleksandar VučićJARIĆ IMA IDEJE ZA BOLJITAK SRBIJESrpski premijer Aleksandar Vučić u intervjuu za Nedeljnik pohvalio je Jarića, koji ga je sam pozvao i izneo mu ideje kako da Srbiji bude bolje. Naglasio je da on ima izvanredne ideje.- Okupio je veliki kružok mladih ljudi koji rade u Njujorku. Rekao sam mu - super, neko je došao da pomogne svojoj zemlji, a ništa ne traži zauzvrat. Moramo da razumemo da imamo jednu zemlju i da za nju moramo nešto da uradimo - izjavio je Vučić.

Medijska prevaraLIMA NIKADA NIJE DOBILA SRPSKI PASOŠAdrijana Lima je s mužem posetila tadašnjeg ministra policije Ivicu Dačića. Kako piše Nedeljnik, iako je tada podnela zahtev za dobijanje našeg državljanstva i pasoša, ona je ostala bez ovih dokumenata.- Procedura je pokrenuta. Aplikantkinja je trebalo da dostavi dokumentaciju, da se odradi nekoliko provera i procedura koje zakon propisuje. Međutim, ona se nikad više nije interesovala za državljanstvo - tvrde saradnici Ivice Dačića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja