ELITNE PROSTITUTKE: Bilo nam je lepo, to su prava gospoda, a dobro se i....
Foto: Rojters

Da li im verujete?

ELITNE PROSTITUTKE: Bilo nam je lepo, to su prava gospoda, a dobro se i....

Ludi svet -
Bilo mi je super s tvojim prijateljem. Pravi je gospodin, a bogami i dobro j***, sadržaj je jedne od poruka koje su 2009. mlade devojke upućivale svom makrou M.K. (51), a koje su u postupku protiv njega bile dokaz kako on ipak veći deo devojaka nije prisiljavao na prostituciju

Pedesetjednogodišnji makro M.K. (51) dobio je tri i po godine zatvora jer je na sudu uspeo da dokaže da devojke koje su radile za njega nije prisiljavao na prostituciju već su one to dobrovoljno radile.

"Bilo mi je super s tvojim prijateljem. Pravi je gospodin, a bogami i dobro j***”, sadržaj je jedne od poruka koje su 2009. mlade devojke upućivale svom makrou M.K. (51), a koje su u postupku protiv njega bile dokaz kako on ipak veći deo devojaka nije prisiljavao na prostituciju

Poruka poput ove ili pak “Mi smo na terasi i imamo pet udvarača. Stalno nam plaćaju piće i zovu nas za stol. Odbile smo, a frajeri su šefovi neke firme i imaju para. Da odemo do njih ili da ih opet odbijemo. Jer mislim da bi mogli nešto iskombinovati”, uticale su na to da 51-godišnji makro dobije samo tri i po godine zatvora, iako je na početku suđenja tužilac za njega predlagalo osam godina, tvrdeći kako je u četiri od pet inkriminiranih slučajeva podvođenja devojkama pretio prisiljavajući ih na prostituciju.

Njegov poslovni saradnik R. K. osuđen je na uslovnu kaznu od pola godine zatvora s dvogodišnjim rokom iskušenja jer je učestvovao u podvođenju jedne od devojaka u Nemačkoj.

Prema presudi, 51-godišnji makro je neke od devojaka podvodio vlasniku poznatog zagrebačkog hotela. Iako je hotelijer to u istrazi poricao, tvrdeći da ga zna samo površno te da nikada nije imao seks s njegovim devojkama, devojke su tvrdile drugačije, a sud je poverovao njihovim iskazima.

One su ispričale kako ih je dovodio u hotel te su s njim imale seksualne odnose u njegovom apartmanu na osmom spratu hotela. Nakon jednoipolgodišnjeg suđenja iza zatvorenih vrata, sudsko veće zagrebačkoga Županijskoga suda kojim je predsedavala sudija Sanja Mazalin, juče je zaključilo kako je samo jedna od pet devojaka bila prisiljavana na prostituciju dok su ostale preuveličale ulogu M.K. u prisiljavanju na prostituciju, a slale su mu poruke iz kojih je bilo očigledno da su se i svojevoljno bavile najstarijim zanatom na svetu.(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track