Emina bez glasa: Komunicira olovkom i tablom

Bolesna

Emina bez glasa: Komunicira olovkom i tablom

Stars -
Ne govorim već deset dana, a sa ukućanima se sporazumevam tako što pišem po tabli. Tako mi je savetovao lekar, da što manje opterećujem glasne žice, objašnjava Emina putem SMS poruke

Pevačica Emina Jahović je još pre desetak dana zajedno sa fanovima izabrala naziv novog singla, ali od realizacije te ideje neće biti ništa, jer je prehlađena i sa ukućanima komunicira tako što piše po tabli.

Nažalost, pevačica je ostala bez glasa i nije u mogućnosti da otpeva pesmu u studiju. Osim napuštanja glasa, pevačica muku muči i sa mnogim drugim zdravstvenim tegobama. Između ostalog, odavno se bori sa teškom prehladom.

"Nisam se pazila. Imam grip još od Nove godine. Umesto da legnem i odbolujem, ja se samo zalečim i idem dalje. Baš sam besna na sebe. Nastup u Australiji, pa moj i Mustafin rođendan, godišnjica braka i svakodnevna briga o dečacima, sve me to sprečilo da se izlečim kako treba", kaže lepa pevačica i dodala da sa ukućanima razgovra tako što piše po tabli.

"Ne govorim već deset dana, a sa ukućanima se sporazumevam tako što pišem po tabli. Tako mi je savetovao lekar, da što manje opterećujem glasne žice", objašnjava Emina putem SMS poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track