Emina Jahović: Danijel nema šanse pored mog Lukijana!

Pevačica svim silama navija za svog učenika

Emina Jahović: Danijel nema šanse pored mog Lukijana!

Pop kultura -
Ona uoči superfinala tvrdi da njen kandidat ima kompletan „X faktor“ i čvrsto veruje u njegov trijumf u nedelju uveče
1 / 3

Ponosna na svoj rad i trud.Emina Jahović pred superfinale najpopularnijeg pevačkog šoua u regionu navija da u „X faktoru“ pobedi njen kandidat Lukijan Ivanović. U razgovoru za Kurir priznaje da i dalje stoji iza svog postupka kojim je „presudila“ da Ilma Karahmet napusti takmičenje, dok za Kristinu Kovač kaže da je OK devojka, iako sa njom nije na istoj talasnoj dužini.- Nadam se da će Arena biti puna i da ćemo svi uživati u dobrom šouu sa našim fenomenalnim superfinalistima! Moj favorit za pobedu je Lukijan jer u svoje dečake verujem od samog početka. On je taj kompletan „X faktor“ koji tražimo, a nadam se da će to publika u superfinalu i prepoznati.Mnogi taj „X faktor“ vide u Danielu Kajmakoskom!- Kao što rekoh, čvrsto verujem u Lukijana i njegov trijumf u prvom regionalnom „X faktoru“.Grize li te savest što si ti na neki način „presudila“ Ilmi Karahmet?- Nažalost, ja sam bila ta koja je morala da glasa poslednja, a da nije bilo tako, sve bi mi bilo lakše. Što se tiče moje odluke o Ilmi, bila sam i više nego jasna, ali pošto ljudi obično tumače svako na svoj način - obično se stvari iskomplikuju. Nijednog trenutka nisam omalovažila Ilmin neprikosnoveni talenat i anđeoski glas. Na svakoj probi sam se divila iznova i slušala je sa uživanjem, ali postoji nešto što mi koji se bavimo ovim poslom znamo, a takmičari i publika ne znaju... I zato smo tu. I dalje stojim iza odluke da je Ilma veoma mlada, da ne kažem još dete, i da je za ovaj posao potrebna emocionalna zrelost da bi mogla da se nosi sa svim što ovaj posao donosi.Dotiču li te njene kletve?- Mislim da je ta Ilmina reakcija upravo potvrda ovog što sam navela i samo me je učvrstila u uverenju da sam donela ispravnu odluku. Kad sazri i bude znala šta hoće, znaće da isfiltrira i kontroliše svoj bes, podnese poraz stoički jer život će je naučiti da ponekad i mali poraz zna da bude najbolja lekcija i spas od goreg. Nauči nas da budemo strpljivi i jači jer ovaj posao je maraton, a ne trka na 100 metara.Da li bi se i pod kojim okolnostima vratila u Srbiju da živiš?- Pa ja na neki način i dalje živim u Srbiji (smeh). Mnogo vremena provodim ovde i zaista mi ne smeta, a ni mojoj porodici što smo svi nekako na relaciji Beograd - Istanbul. Mislim da ćemo jednog dana bukvalno živeti pola godine ovde, a pola godine u Istanbulu.

PodrškaSERGEJ IMA POBEDNIČKU PESMUOtkud saradnja sa Sergejem Ćetkovićem za njegovu evrovizijsku pesmu?- Došlo je sasvim spontano, kada me je pozvao i rekao da mu ne ide najbolje tekst za kompoziciju koju je uradio za Evroviziju. Čula sam je i odmah je došao taj divan refren po kojem je i dobila naziv „Moj svijet“. Mislim da ima pobedničku pesmu i rado ću ga podržati i u Danskoj ako uspem to da uklopim sa mojim obavezama vezanim za novi album i lansiranje mog parfema.

Slatki konfliktiKRISTINA JE SASVIM OK DEVOJKADa li si uspela da nađeš zajednički jezik sa Kristinom Kovač?- Mislim da je OK devojka, koja ima svoj način rada i razmišljanja i vrlo je iskrena i dobra u mentorskom poslu. Razume se u muziku, ali nas dve jednostavno nismo na istoj talasnoj dužini. To je, međutim, ono što je i potrebno za ulogu žirija u „X faktoru“. Produkcija šoua uradila je odličan posao jer im je cilj bio da imaju četiri potpuno različita umetnika koji će pred kamerama imati sladak konflikt.

ZA SVOG FAVORTA MOŽETE DA GLASATE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track