ERA OJDANIĆ IMAO HAREM: Orgijao sam sa misicama!
Foto: Damir Dervisagic

Skrivene strasti

ERA OJDANIĆ IMAO HAREM: Orgijao sam sa misicama!

Stars -
Dešavalo se da mi nekoliko njih upadne u sobu, što mi nije bio problem, jer imam energije sve da postignem

Era Ojdanić rekao je da su istinite priče da je često imao seks sa devojkama koje su učestvovale na tradicionalnom izboru za mis koji se održavaju u njegovom motelu.

"Nemam razloga da krijem, uvek se znalo da šetam najbolje ribe na estradi. Imao sam i pored misica i pravnice, a ko ne bi poželeo lepu i zgodnu devojku koja ti šeta pred nosem. A dešavalo se da mi nekoliko njih upadne u sobu, što mi nije bio problem, jer imam energije sve da postignem. Sada i u marketu ima proizvoda "tri u jedan", ja sam bio preteča toga, Jer ko zna zna, ko ne zna, nek dođe da nauči. Verovatno se neki Turčin popei na neku moju čukunbabum pa ima gene koji vuku ka želji za haremom", hvali se Ojdanić.

Pevač je otkrio da je dok je išao na turneje bilo i seks afera.

"Bilo je orgijanjam ruku na srce, ne mogu da lažem. Udarale su kolege međusobno, ali Lepa Lukić, ja i Minimak smo samo uglavnom špijunirali i sve raskrinkavali ko je s kim provodio. Pa šta ima veze, bolje da se mazimo i pazimo, nego mrzimo. Uostalom, zdravije je bilo povaliti koleginicum nego dovući nekoga sa strane. Iako smo često zbog tih turneja spavali zajedno, delio sam sobu sa Lepom Lukić, Verom Matović, Merimom Njegomi i Nadom Topčagić, ali ni sa jednom nisam imao seks. Bio sam zaljubljen u Snežanu Savić, ali nisam imao herca da je smuvam", rekao je pevač.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja