Era: Vlado, daću ti jare za pesmu!
Foto: Fotomontaza

Era Ojdanić bi poslovao s Vladom Georgievim

Era: Vlado, daću ti jare za pesmu!

Stars -
Ima šlifa za narodnjake: Mogu ga povesti sa sobom da radi svadbe, pa da vidi kakvu će lovu uzeti i strpati u džep

Samo nek se radi.Marina Tucaković i „aspirinci“ su u panici. Pojavio se novi autor u svetu folk muzike koji će im uzeti tezge. Da, da, to je Vlado Georgiev. Estradni umetnici još su skeptični kad čuju da čovek koji je imao samo ružne reči za folkere sad radi na albumu Lepe Brene, ali će ga oberučke prihvatiti. Ne kriju da bi voleli da im baš on napiše pesmu, da otpevaju duet...Hvale gaEra Ojdanić mu nudi kompenzaciju, za koju je uveren da će je Vlado Georgiev rado prihvatiti.- Konačno je i on shvatio da nema leba bez motike, a ni para bez narodnjaka. On je odličan pevač, sjajan kompozitor i autor, zašto da ne iskoristi svoj talenat! Sve se u životu okreće. Ja nemam ništa protiv toga što je počeo da radi za ljude koji se bave narodnom muzikom - kaže Era i dodaje:Na kompenz- Mogu da mu predložim sjajnu kompenzaciju - on meni da napiše pesmu, a ja ću mu dati jare s Ibarske magistrale jer je poznato da voli mlade jariće. Mogu ga povesti sa mnom da radi svadbe i da vidi kakvu će lovu uzeti i strpati je u džep. On je sjajan dečko s mnogo kvaliteta.

Bora DrljačaSNIMI SA MNOM DUETDA TE MALO UZDIGNEMDečko s takvim talentom treba da iskoristi sve. Voleo bih da snimimo duetsku pesmu. Mislim da bi mu to pomoglo da napreduje u karijeri. Siguran sam da bih bez problema mogao da pevam njegove pesme, a on moje. Čitam da uzima velike pare na koncertima. Ja nemam jariće da mu ponudim kao Era, imam kuću u Bosni, ali nema životinja. Ja mogu da ponudim samo moj talenat.

Zlata PetrovićČEKAM TVOJ PREDLOGDA SARAĐUJEMONikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Georgiev je mlad i talentovan, ima lepe pesme i vole ga mladi ljudi. Što se tiče novih priča o narodnjacima, postoji naša narodna izreka „Nikad ne pljuj šerpu iz koje ćeš jednog dana jesti dobar ručak“. To je čist primer za njega. Verovatno bih prihvatila da mi napiše pesme ako bi mi se svideo predlog.

Vera MatovićRADUJE ME ŠTOPIŠE ZA FOLKEREVlado dobro radi svoj posao i verovatno ima interesa koji je video u narodnoj muzici. Ja pevam sve žanrove i dokazala sam da se odlično u tome snalazim. Zašto da ne, volela bih da mi on uradi neku pesmu. Nije bitno ko piše, već kakva je, a Vlado bi sigurno to bez greške uradio. Želim da iskoristim priliku i pozdravim ga preko Kurira i poželim mu svu sreću u novom poslu.

ĆanaAKO BUDE BIO USPEŠAN,MOGLI BISMO DA RADIMOTo je dokaz da prvo treba reći hop, pa tek onda skočiti. Postoji dobra i loša pesma, a žanr je stvar ličnog doživljaja. Ja nemam problem s tim čija je pesma, već da li osećam emociju i mogu li je preneti publici. Georgiev je pokazao da je sve što je do sada radio odlično. Vreme će pokazati da li će i u narodnjačkom pravcu biti približno uspešan. Joksimović je uspeo kad je napravio pesmu „Miljacka“, koja je hit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja