ESTRADNA PREVARA DECENIJE: Rada varala Milana s oženjenim čovekom!

Totalno razotkrivena

ESTRADNA PREVARA DECENIJE: Rada varala Milana s oženjenim čovekom!

Stars -
Manojlovićeva već pet meseci u vezi s Momirom Gajićem, bivšim dečkom Katarine Rebrače, koji u Americi ima ženu

Preljubnica.Rada Manojlović već pet meseci je u vezi sa oženjenim čovekom. Upravo ovo otkriće pravi je razlog njenog raskida s Milanom Stankovićem. Pevač je svoju devojku uhvatio kako ga vara s košarkaškim trenerom Momirom Gajićem (34), bivšim dečkom Katarine Rebrače, koji u Americi ima zakonitu ženu. Zbog toga ju je ostavio i iselio se iz zajedničkog stana na Vračaru. Ni njene molbe da joj oprosti i vrati joj se nisu pomogle da Milan smekša.Ono što je Kurir prvi pisao - da je Rada varala Milana, sad je i dokazano. Magazin Svet objavio je identitet čoveka s kojim se pevačica iz Četereža pet meseci viđala njemu iza leđa. I čim se saznalo o kome je reč, na videlo je isplivalo da je oženjen, što Radi očigledno ne smeta.- Radin menadžer je oduvek bio protiv njene veze s Milanom. On je sa zadovoljstvom kumovao poznanstvu s Gajićem i bio je taj koji ih je pokrivao kad god bi se videli - kaže dobro upućen izvor.Momir i Rada upoznali su se na svadbi jednog košarkaša. Varnice su odmah sevnule, počeli su da se viđaju, a on ga je često posećivala u njegovom stanu na Novom Beogradu. Viđeni su i u klubu „Santo Domingo“ na Vračaru, kao i u još nekoliko beogradskih restorana.Rada nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Momir Gajić je uklonio Milana iz Radinog života
Momir Gajić je uklonio Milana iz Radinog života

Milan je tek sad otvorio oči
Milan je tek sad otvorio oči

Milan Stanković: Prevara se ne opraštaMilan Stanković oglasio se u nedeljniku Skandal. On je naveo da bi Radu odmah ostavio da je znao da ga vara i da od pomirenja nema ništa.- Prevara se ne oprašta i, da sam znao, ne bismo bili zajedno. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što nikad nisam izdao - rekao je Milan.

Rebračin nevenčani suprugMomir Gajić je srpskoj javnosti postao poznat kao višegodišnji dečko Katarine Rebrače. Dok je bivša manekenka bila u zatvoru, dobio je status njenog nevenčanog supruga kako bi mogao da je posećuje. Ali su ubrzo raskinuli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track