Etihad ervejz traži kadrove u Banjaluci
Foto: Beta

Potrebno kabinsko osoblje

Etihad ervejz traži kadrove u Banjaluci

InfoBiz -
Potpredsednica sektora za goste Obri Tid kazala je da “Etihad ervejz” traži motivisane pojedince koji su željni da počnu novu i uzbudljivu karijeru u aviokompaniji svetske klase

BANJALUKA - “Etihad ervejz” pozvaće 11. januara 2014.godine na razgovor sve izabrane kandidate, koji se prijave na konkurs za kabinsko osoblje.

Ovaj nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata traži ljude sa iskustvom i sposobnostima u oblasti ugostiteljstva da se priključe timu kabinskog osoblja te vodeće aviokompanije u svetu.

Kabinsko osoblje kompanije “Etihad ervejz” je stacionirano u Abu Dabiju, u UAE, i zapošljava široki spektar profila, uključujući glavne kuvare za “dijamantsku prvu klasu”, menadžere za hranu i piće za “bisernu biznis klasu”, i stjuarde, odnosno stjuardese za klase “premijum” i "ekonomsku".

Potpredsednica sektora za goste Obri Tid kazala je da “Etihad ervejz” traži motivisane pojedince koji su željni da počnu novu i uzbudljivu karijeru u aviokompaniji svetske klase.

"Kandidati će biti osposobljeni za sve aspekte sigurnosti u kabini, pripremu i pružanje usluge. Oni će razviti nove veštine i raditi sa vodećim timom profesionalaca u ovoj privrednoj grani, istovremeno stičući nove prijatelje i upoznajući svet", navela je Tid.

Ona je naglasila da je odnos kompanija “Etihad ervejz” i “Er Srbia” otvorio mogućnosti za zapošljavanje na novim tržištima, uključujući i Republiku Srpsku.

"“Etihad ervejz” je već uspešno angažovao izvanredne ljude za svoje kabinsko osoblje iz Srbije, a sada smo u potrazi za budućim zvezdama i ovde u Banaluci", navela je ona.

Potrebno je da kandidati za ova mesta u kompaniji “Etihad ervejz” imaju više od 21 godine, da 'tečno' govore engleski jezik, a poznavanje i drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Tid je rekla da će u naredni krug proći samo kandidati s odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne veštine na izrazito visokom nivou. Novi kadrovi za kabinsko osoblje će proći sedmonedeljni program obuke, koji se obavlja u savremenom centru za obuku kompanije “Etihad ervejz”, Service Training Academy u Abu Dabiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track