ETIHAD TRAŽI STJUARDESE: Intervju u Beogradu 26. marta
Foto: Rojters

Potraga za talentima

ETIHAD TRAŽI STJUARDESE: Intervju u Beogradu 26. marta

InfoBiz -
Intervju sa kandidatima iz Banjaluke biće održan u tom gradu 24. marta

BEOGRAD - Nacionalni avioprevoznik UAE Etihad ervejz traži i u Srbiji talentovane profesionalce za svoj tim vodećeg svetskog kabinskog osoblja.

Kako se navodi u pozivu, traže se profesionalci u oblasti uslužne delatnosti i ugostiteljstva.

Intervjui će biti održani u Beogradu 26. marta i Banjaluci 24. marta, saopštio je Etihad, koji je strateški partner Er Srbije.

Kabinsko osoblje Etihad ervejza čine ljudi 110 nacionalnosti koji su stacionirani u Abu Dabiju, dinamičnoj i kosmopolitskoj prestonici UAE.

Kabinsko osoblje je zaposleno na čitavom nizu pozicija, uključujući i šefove kuvare na letu u Dijamantskoj prvoj klasi, menadžere za hranu i piće u Bisernoj prvoj klasi i stjuardese i stjuarte u Premijum i Ekonomskoj klasi. Kabinsko osoblje Etihad ervejza ima velike mogućnosti za razvoj i napredovanje u karijeri i uživa širok izbor pogodnosti za smeštaj i putovanja.

"Zadovoljstvo nam je da ponovo budemo u Banjaluci i Beogradu kako bi privukli još više talentovanih osoba koje bi se pridružile našem nagrađivanom timu kabinskog osoblja i postanu primer prepoznatljive gostoprimljivosti koja je zaštitni znak Etihad ervejza", izjavila je potpredsednik sektora "Guest Services" Obri Tid.

Ona je rekla da su Etihadovi prethodni konkursi u Banjaluci i Beogradu postigli izvanredan uspeh.

- Više od trećine kandidata bilo je uspešno i već su se pridružili timu i započeli sedmonedeljnu obuku iz sigurnosti i pružanja usluga na najsavremenijoj akademiji Etihad ervejza za obuku u Abu Dabiju - kazala je Tid.

Prema njenim rečima, samo kandidati sa odličnim znanjem jezika i interpersonalnim osobinama, koji imaju uslužni pristup i besprekornu prezentaciju, moći da budu razmotreni za poziciju unutar kabinskog osoblja Etihad ervejza.

Uspešni kandidati će biti pozvani na razgovor u Beogradu 26. marta, a u Banjaluci 24. marta.

Kandidati koji se prijavljuju za radna mesta u Etihad ervejzu moraju da tečno govore engleski jezik, a znanje drugih stranih jezika predstavlja prednost. Oni, takođe, moraju biti stariji od 21 godine.

Zainteresovani za radna mesta u Etihad ervejzu mogu da se prijave putem sajta na adresi www.etihad.com/en/careers/cabin/recruitment/.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track