FAM: Nikolić jeste diplomirao kod nas
Foto: Kurir

Fakultet za menadžment

FAM: Nikolić jeste diplomirao kod nas

Politika -
Nikolić je za Fakultet za menadžment bio "student kao i svaku drugi" od oko hiljadu studenata koji su do sada diplomirali, kaže vršilac dužnosti dekana

NOVI SAD - Vršilac dužnosti dekana Fakulteta za menadžment (FAM) Zoran Savić potvrdio je danas da je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić diplomirao na tom privatnom fakultetu u Novom Sadu 2006. godine. Savić je agenciji Beta rekao da je Nikolić diplomirao na smeru za menadžment na osnovnim studijama i dodao da je on upisan i u monografiji fakulteta kao student iz generacije diplomiranih studenata 2006/2007. godine. On je dodao je da je tema Nikolićevog diplomskog rada bila vezana za marketing političkih stranaka. Prema njegovim rečima, Nikolić je za Fakultet za menadžment bio "student kao i svaku drugi" od oko hiljadu studenata koji su do sada diplomirali.

"Za nas su to sve pre svega studenti. Diplomirali su kod nas iz raznoraznih partija, ali nama nije važno da li su ti ljudi bili ili su kasnije postali političari ili bilo koja druga profesija", kazao je Savić. Dodao je da Fakultet za menadžment ne želi da bude "umešan u predizborne kampanje". Savić je rekao da su podaci o studentima dostupni, ali se nikako ne mogu dobiti preko telefona ili na osnovu javne prozivke. SNS je danas na Tviteru objavila i fotografiju master diplome Tomislava Nikolića, koju je takođe stekao u Novom Sadu, na drugom privatnom fakultetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track