FARMA DUELISTI: Jelena Golubović i Vajs idu u štalu, ostali direktno u finalu!

Nominacije

FARMA DUELISTI: Jelena Golubović i Vajs idu u štalu, ostali direktno u finalu!

Stars -
Farmeri su najmanje štapića dali Jeleni Golubović, dok je publika najmanje glasala za Vajsa, a preostali farmeri su finalisti

Ovonedeljna gazdarica Sara Trajanović za sluge je izabrala Ivana Marinkovića i Jelenu Golubović.

Farmeri su odlučili da najmanje svojih štapića daju Jeleni Golubović, dok su gledaoci glasali za svoje favorite, ali najmanje su se potrudili Vajsovi fanovi.

Aleksandra je došla na imanje. Gazdarica Sara je zadovoljna svojom vladavinom. "Nedelja je bila divna. Sve pohvale, divno smo se zabavljali", rekla je Sara.

Jelena je rekla da su joj pomešana osećanja. Ivan je rekao da je njemu svejedno i da mu je nedelja kao i svaka druga.

"Znala sam da ću ići u izolaciju, ništa mi nije bilo čudno. Četiri dana sam spavala u štali i bilo je prehladno. Ja sam svima sve oprostila za slučaj da izađem. Većina bi volela da mi vide leđa. Pozdravljam svoju porodicu. Brinem samo da li će biti toplo", rekla je Jelena.

Ivan je rekao da ga nije brinulo da li će dobiti štapiće. "Očekivao sam ovakav ishod. Znao sam ko će da mi da štapić. Mislim da se na štapićima vidi period iza nas i da se nikome ne zameram, niti sam ikada. Znam da svako ima razlog što daje štapić. Ovom prilikom bih stvarno želeo, to je da se izvinim Edinu Škoriću. Sada shvatam da sam preterao. I ja ga cenim i poštujem i volim. Izvinjavam se za bilo koju reč koja ga je povredila", rekao je Ivan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track