FARMA: Jovana Pajić ulazi na imanje u Lisoviće

Stars

Autor:

Farmu će večeras posetiti Aca Ilić, Biljana Jeftić, Jovana Pajić, Adreana Čekić i Petar Mitić

Jovana Pajić, beba, izgubila bebu

Napetu atmosferu na Farmi i živce farmera koji su pred pucanjem večeras će opustiti i ohladiti pevači koji će prisustvovati proslavi.

Kao i svakog petka, farmeri će dobiti priliku da se opuste uz alkohol i muziku, a poslednjih dana Saška Karan je ta kojoj je opuštanje najpotrebnije.

Farmu će večeras posetiti Aca Ilić, Biljana Jeftić, Jovana Pajić, Adreana Čekić i Petar Mitić. Oni će svojim pevanjem zabavljati farmere, a njima je to definitivno preko potrebno.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (17)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • jedan

  jedan

  Na Veliki petak se ne peva . Čak ni crkvena zvona ne zvone. Evo koliko ovi VIP-ovci postuju pravoslavlje. Džabe ste postili.

  98 Odgovori 
 • Tina

  Tina

  Aca Ilic se na Farmi predstavljao kao veliki pravoslavac,a sad dolazi da peva na dan koji hriscani smatraju danom zalosti.Zar nije ova zurka mogla da se pomeri za nedelju,da se ne brukamo?

  83 Odgovori 
 • Tamara

  Tamara

  Na Veliki petak ce da pevaju i da se vesele? Pa ovi stvarno nisu normalni. Mogu usput i krme da zakolju i jedu uz pesmu. Kad ne znaju sta je 1. Maj, sta ocekivat za Veliki petak. Tuga :(

  77 Odgovori 

Poslednji komentar

 • viki

  viki

  Šta ste ljudi navalili, te ne pava se te ne igra se, pa niko nije objavio dan žalosti.

  -2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisam aplaudirao Vladimiru Putinu jer mi je njegova administracija bez obrazloženja zabranila ulazak u Rusiju Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!