FARMA IZBACIVANJE: Suzana napustila imanje!

Duel u areni

FARMA IZBACIVANJE: Suzana napustila imanje!

Stars -
Marijana je pobedila u duelu i njoj su duplirani glasovi. Ona je nakon dupliranja dobila 86, 48 odsto glasova, a Suzana 10,52 odsto

Suzana Perović je napustila imanje na Farmi.

Ona je izgubila u duelu od balerine Marijane Leontijević. Marijana je pobedila u duelu i njoj su duplirani glasovi. Nakon dupliranja, balerina je imala 86,48 odsto glasova, dok je Suzana dobila 10,52 odsto.

Podsetimo, farmeri su najviše štapića dali Marijani, dok su gledaoci najmanje glasali za Suzanu. Marijana se zahvalila ljudima koji su joj dali i koji joj nisu dali štapić. "Drago mi je da sam ostavila utisak na sve. Pozdravljam i svoju porodicu", rekla je Marijana.

Marko Vukotić je zamolio Jelenu Golubović da ga ne zove više "kumić". "U ovu igru nisam ušao da bih se folirao. Drago mi je da se nisam folirao dok sam bio ovde i tako će i ostati", rekao je Marko.

Ovonedeljna gazdarica Katarina Grujić za muškog slugu izabrala je Marka Vukotića, a za ženskog Marijanu Leontijević.

"Muški sluga je osoba koju mnogo volim i on je moja desna ruka", rekla je Kaća i izabrala Marka. "Kada je ušla nisam imala predrasude prema njoj i tako bi i ostalo da mi nije zabola nož u leđa", rekla je Kaća za Marijanu i dodala da se dvoumila između nje i Jelene, ali da je rediteljku izvadilo to što mnogo priča."Ja nemam ništa protiv ovoga, već znam šta me čeka, ne plašim se. Što se tiče Katarine ispoštovaću je maksimalno", rekla je Marijana.

20.37 Ognjen je u Areni, glasanje je završeno. Suzana i Marijana su se borile u duelu i Marijana je pobedila. Njoj su glasovi duplirani.

Razultat glasanja: Posle dupliranja glasova 86,48 naspram 10,52 odsto glasova. Pre duela Suzana je imala 19,4 odsto glasova, a Marijana 80,96 odsto.

22.18 Valentina Leontijević, Marijanina mama je u studiju. "Ja sam prezadovoljna Marijaninim učešćem. To je ona", kaže Valentina i dodaje da joj je mnogo toga teško palo. "Kažu da flertuje, a ona se samo ljubazno ponaša. Marijana nije ušla kao bivša Borisova devojka, nego kao mala princeza. Završila je balentsku školu i studira..."Što se tiče Marijaninog i Markovog odnosa, ona kaže da njena ćerka voli da se druži i da je fino vaspitana i da to nije bio flert.

Marijanina majka je u njenom rodnom Obrenovcu organizovala glasanje za Marijanu. Čak su i letke uradili i delili po gradu. Valentina je to prokomentarisala kao logičan potez. "Marijanu vole Obrenovčani, što ne bih to iskoristila", rekla je mama balerine.

22.14 Suzanina ćerka je u studiju. Ona je rekla da je prezadovoljna maminim učešćem u rijalitiju. "Ona je ista kao što je i napolju. Mama ima majčinski odnos prema Sari, ali prema meni je strožija", rekla je Suzanina ćerka.

22.09 Ognjen i Kaća su u gazdinskoj kući. Ona je rekla da joj je drugi put bilo dosta lakše da bude gazdarica. "Svi su me mnogo više sad poštovali...Iznervirala sam se jedino zbog svađanja sa Jelenom Golubović i bilo mi je teško što nije bio Boris tu da me uteši", misli Kaća.

21.02 Jelena Golubović je dobila tajni zadatak. Do srede, ona mora da nauči Ekrema tekst njene predstave bez psovki.

20.57 Sloba razgovarao sa Ognjenom i to u ostavi. Ognjen ga je pitao da li je on najvredniji, ali je bio skroman pa je Sloba rekao svi rade. On je dobio tajni zadatak da ne sme ništa da radi do srede.

20.46 Ognjen razgovara sa Jelenom. on ju je pitao da li zna da su svi za nju rekli da je promenila taktiku. "Taman sam mislila da su me svi ostavili na miru, ali sada je došla i Vesna. Ona mi je najmanje simpatična. Ja sam joj to rekla, a ona je odmah skočila na mene".

Jelena je dobila tajni zadatak. Ona mora tri jutra da skuva kafu i da odnese kafu Jeleni Golubović u krevet.

20.29 Ognjen je sa Vajsom, Simonidom i Vesnom u kuhinji. Vesna je rekla da oseća ljubavnu energiju između Vajsa i Simonide. "On voli ovakav tip kao što je Simonida. On ne zna šta će sa tobom sada. VIdi ga, on želi Simonidu. Imaš sreću što Simonida prihvata tvoju nasilničku ljubav", rekla je Vesna Vajsu.

"Vajs krije osećanja, nije iskren prema sebi. Ne ume da prepozna svoje emocije. Oseća se inferiorno u odnosu na mene i kad bi pokazao šta oseća, bio bi još inferiorniji", smatra Simonida.

Vajs je rekao da mu nedostaje Marijana. "Ta energija, osmeh i dobrota", kaže Vajs.

20.11 Ognjen je pripremio kviz znanja za farmere. Oni će odgovarati na pitanja o seriji "Sila" koja počinje da se emituje od večeras.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track