IVAN MARINKOVIĆ: Marijana je fletovala sa mnom, Markom i Slobom!
Foto: Printscreen

Pale optužbe

IVAN MARINKOVIĆ: Marijana je fletovala sa mnom, Markom i Slobom!

Stars -
Ivan Marinković tvrdi da se Marijana svima smeška i da flertuje sa svim muškarcima na Farmi, pa se tako "nabacivala" njemu, zatim Marku Vukotiću sa kojim je spavala u istom krevetu, a zatim i Slobi

Bivši suprug Goce Tržan vrlo se zainteresovao za dešavanja sa Marijanom i Edinom Škorićem kada su napustili Farmu na jedan dan, a da njegovo interesovanje ne jenjava potvrđuje i to što i dalje komentariše mladu manekenku i njen odnos sa ostalim farmerima.

Pre nekoliko dana Marijana je izglasana za najnezanimljivijeg farmera na imanju, ali ona kaže da voli da bude u centru pažnje i da je ogovaranje svih žena na Farmi dokaz kako nije nimalo dosadna i nezanimljiva.

Sa druge strane, Ivan Marinković tvrdi da se Marijana svima smeška i da flertuje sa svim muškarcima na Farmi, pa se tako "nabacivala" njemu, zatim Marku Vukotiću sa kojim je spavala u istom krevetu, a Marinković tvrdi da je Marijana sa Slobom imala i nešto više od flerta.

21.20 Nakon što je Vajs slagao za da ga bole leđa, svi farmeri su mu se smejali. Simonida je rekla da on želi da po svaku cenu ostane na Farmi, pa čak i ležeći.Ivan Marinković smatra da Vajs ima neku dijagnozu.

21.02 Vajs i Zorica su ušli u oštru raspravu. Vajs je konstantno govorio Zorici kako je ona dvolična i da su je svi zvali u emisije posle Farme da je "pljuju".

"Ti ćeš nekog da ubiješ na Farmi. A mislim da ćeš Jelenu Golubović . Ti si oličenje zla!"m vikao je Vajs, dok mu se Zorica smejala u lice. "Mico mala slatka, pa vidim da si ti pratio moj rad posle Farme", rekla je Zorica, a Vajs je rekao da je verovao da je ona dobra osova i da joj se sve dešava jer je Bog kažnjava.

"I Staniju si udarila bez razloga, pa ćeš tako i Jelenu. Sve će ti se vratiti od Boga", rekao je Vajs.

20.50 Ivan Marinković pitao Edina i Jelenu "Čejak, jeste na kraju imali seks, ili ne", dok su njih dvoje u glas rekli "Ne"."Kako ovde da imam seks, majke ti? Treba da me svi gledaju", kaže Jelena, a Edin se nadovezao da je to užasno i da je budala onaj koji je to rekao.

20.49 Posle cele frke, milsim da Marijana ima još veći vetar u leđa", rekla je Jelena, dok Vajs smatra da Marijana greši jer se druži sa Golubovićkom. "Okrenuće se protiv nje, čim ne budu mogli protiv Jelene, oni će napasti Marijanu", misli Vajs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track