FARMA PREGLED: Jelena G. plakala i pričala sama sa sobom!

Usamljena

FARMA PREGLED: Jelena G. plakala i pričala sama sa sobom!

Stars -
Golubovićeva je ostala sama u trpezariji, sela je pored šporeta i plakala, a onda i počela da priča sama sa sobom

Farmeri su počeli da se bude oko 11 sati, a Zadruga im je dozvolila da se naspavaju jer se slavi Sveti Nikola, koji je inače i slava gazdarice Sare Trajanović.

Kada su polako došli sebi, manje-više svi su izljubili Saru, a ona je u sobi razgovarala i sa Jelenom Jovanović koja se žalila kako joj nije dobro i kako joj "ne pada na pamet da bilo šta radi danas".

Jelena Golubović je ove nedelje sluga, i Katarina Grujić je bila jako besna kada je ustala, između ostalog jer nije naložila vatru u trpezariji. Jelena je pokušavala da se opravda, ali je na kraju počela da plače. Ostala je sama u trpezariji, sela je pored šporeta i plakala, a onda i počela da priča sama sa sobom.

"Kako bih volela da je Proka sada tu, da naloži šporet... I da vidi kako je štala očišćena. Natovarili su one životinje, a u sobi ima više slame nego što je bilo u štali dok su sve životinje bile tamo...", bunila se Jelena, sedela i plakala.

FARMU UŽIVO MOŽETE GLEDATI OVDE.

00.10 - Ivan je ispratio Saru u gazdinsku kuću i izljubio je za laku noć. "Jedva čekam da se ovo završi i da idemo kuću", rekao je Ivan, a Sara je već bila utonula u san.

00.05 - Jelena Jovanović uspešno je završila je uspešno zadatak i za to će biti nagrađena. Ona je morala svako jutro da spremala kafu. "Morala sam da skrenem pažnju drugima da ne bi primetili da imam zadatak. Čak sam joj kada nije radio šporet, odnela kafu od sinoć", rekla je Jelena. I Sloba je uspešno odradio zadatak i dobio nagradu tretman lica. Jelena Golubović je uspela da Ekrema Jevrića nauči nešto iz njene predstave.

23.51 Vajs se našalio sa Sarom i Ivanom. On je seo u traktor, dok su mu drugi govorili da se siđe sa traktora, a on je dobacio "Ma vratiću se ja po 50.000 evra, videćete vi", rekao je Vajs, a Sara i Ivan su počeli da mu se smeju.

23.48 Farmeri su otkačili kravu, međutim, ona se otrgla Marku i krenula da juri po imanju. Farmeri su se razbežali po Farmi, misleći da će ih krava udariti. Marko je rekao da se uplašio krave i da je normalno da mu nije bilo svejedno kad je krenula na njih.

23.42 Vesna Rivas je rekla da ima svetinju i da od prijatelja i druga neće da proda ništa. Jelena nije htela da da kapu koji joj je poklonio prijatelj na pijaci i farmeri su ostali bez mesa. "Po meni je ovo super, malo ćemo se pročistiti bez mesa, manje ćemo se svađati"Ekrem joj rekao "Budalo budalasta, što ti mene ne slušaš?", vikao je Ekrem na Jelenu.Ekrem je rekao Vesni, ko će tebe da gleda, tvoju gu**cu? Pet, šest ljudi?", nije se smirivao Jevrić.

Ekrem smatra da su Jelena Golubović i Vesna Rivas iste. "Njih dve su iste fukare. Ne znaju šta pričaju ni u intervjuima...Ja za Novu godinu neću ovde ostati na imanju. Hoću da idem sa porodicom. Znam Vesnu sa prve Farme, ona mnogo laže", besan je bio Ekrem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track