FARMA PREGLED SIMONIDA OPLELA: Edinova i Jelenina veza je bolesna!

Bez dlake na jeziku

FARMA PREGLED SIMONIDA OPLELA: Edinova i Jelenina veza je bolesna!

Stars -
Meni je njihova veza potpuno patološka. Od kada su se smuvali oboje izgledaju bolesno, a pre toga to nije bio slučaj. Mislim da bi im bilo bolje da raskinu, rekla je bez okolišanja Simonida

Simonida Ačević je u toku prethodne noći iznela svoje viđanje ljubavnog odnosa Edina Škorića i Jelene Jovanović, te je bez dlake na jeziku rekla da misli da je njihova veza patološka.

"Meni je njihova veza potpuno patološka. Od kada su se smuvali oboje izgledaju bolesno, a pre toga to nije bio slučaj. Mislim da bi im bilo bolje da raskinu", rekla je bez okolišanja Simonida.

Podsetimo, farmeri su sinoć, umesto žurke, odgovarali na pitanja gledalaca, pa se otkrilo da mnogi ne govore istinu i obmanjuju gledaoce.

20.22 Marijana je u trpezariji razgovarala sa Simonidom. Pevačica ju je upitala zašto ona pravda njihov odnos bilo kome. "Ne pravdam ja nikome, samo sam ispričala Jeleni da je sve u redu između nas dve i mene i Edina", rekla je Marijana, dok joj Simonida nije verovala."Ti si kao pala sa Marsa. Jedno pričaš meni, drugo njoj. Baš si dvolična", rekla je Simonida, a Marijana se pravdala da joj Simonida veoma prija i da voli da se druži sa njom.

20.20 Jelena je razgovarala sa Marijanom o njenom odnosu sa Edinom. "Ja znam da se on tebi ne sviđa, ali me boli", rekla je Jelena.

20.06 Postavljeno je pitanje farmerima da li znaju šta se radi na dan 29. novembar. Zorica je rekla da je to kad je svinjokolj u selu, a sa tim se složio i Marko. Šeki je rekao nakon nekog vremena, da je to praznik bivše repubike Jugoslavije.

Proka je doneo meso da farmeri stave da se suši. Ivanu Marinkoviću se posebno dopao zadatak. "Oduvek sam voleo i da idem u mesaru. Volim da pipnem to i da diram meso", rekao je Ivan, dok su ostali farmeri komentarisali kako ni Vajs ni Edin nisu želeli da pomognu, iako znaju sve oko mesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track