FARMA PREGLED: Zorica i Jelena se otimale oko hrane!

Razmirice

FARMA PREGLED: Zorica i Jelena se otimale oko hrane!

Stars -
Zorica se trudi da što više maltretira Jelenu na imanju, pa ju je tako pratila po dvorištu i zviždala

Prekid prijateljstva i svađa između Zorice Marković i Jelene Golubović sve više diže tenziju na Farmi, a pevačica ne propušta nijednu priliku da iznervira Jelenu i nastavi raspravu.Tako je pratila Jelenu svuda po imanju i zviždala, a rediteljka je držala ruke na ušima kako je ne bi čula. Onda je Jelena pitala Simonidu da li svako sebi posebno sprema večeru, a onda i da li će biti večere za Marijanu Leontijević.

Kada je Jelena prešla iz trpezarije u kuhinju i vratila se nazad, Zorica je išla za njom i pevala "U svetu postoji jedno carstvo".

Onda su ona i Jelena jele zajedno iz jedne šerpe, pa je Zorica pokušala da joj otme večeru. Jelena joj je onda prepustila sve, kao i Simonida, a uz sve to kratko je prokomentarisala: "Bože, koji ološ...".

20.40 Vajs i Simonida su se opet svađali. "Mora neko da te opomene da si otac", rekla je Simonida Vajsu, a on je njoj odgovorio da je "mala deilčina".Oni su davali intervju napolju, a Vajs je sve vreme pevao "Sisolina, mala, glupa krementina...Proslinda... Simonida je to. Ona nije ništa , ni muško ni žensko. Kakva si ti ribetina. Ne zna se gde više smrdiš, da li na glavi ili na dupetu", rekao je vajs.Simonida je vikala da će Vajsu biti žao kad ispadne sa Farme jer neće živeti sa njom. zatim mu je daavala hranu iz kašike i govorila "hajde, uzmi ga malo! hoćeš da ručkamom malo", smejala se Simonida, dok ju je Vajs pitao da li ona hoće da po**ši.On joj je davao tanjir i govorio joj da poliže.

20.34 Boris je rekao da je neke farmere namerno vezao malo blize. Simonida je sve vreme govorila "Ivan je budala, pi*a mu je mala".

20.28 Jelena Jovanović je rekla da je Simonida bila mnogo bezobrazna u igri vezivanja. "Naravno, i Jelena Golubović je bila bezobrazna, ali to se podrazumevalo. Zamalo da opet odustanem, šalim se, naravno...", rekla je Jovanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track