FARMERI BIRALI POBEDNIKA Sara: Jelena Golubović je pun pogodak i ona treba da pobedi!

Različita mišljenja

FARMERI BIRALI POBEDNIKA Sara: Jelena Golubović je pun pogodak i ona treba da pobedi!

Stars -
Jelena treba da pobedi jer je super za ovaj projekat, ona je pun pogodak. To što nas nervira je nešto drugo i naša stvar, ali Farma ne bi bila to što jeste bez nje, bila je iskrena Sara

Farmeri su dobili zadatak od Zadruge da se izjasne ko, po njihovom mišljenju, treba da pobedi. Mišljenja su različita, a bilo je i potpuno neočekivanih izjava.

Marijana Leontijević smatra da Suzana Perović treba da pobedi zato što je, kako kaže, vredna, voli životinje, ima prelep glas, kao i jedna od najlepših žena na našoj estradi. Međutim, čini se da se Ekrem ne slaže sa Marijanom, pa ju je prekinuo i rekao: "Nemoj da preteruješ".

Žare smatra da je Ivan Marinković dokazao da nije samo bivši muž Goce Tržan, već da ima svoje kvalitete, te zbog toga, voditelj smatra da on treba da odnese prvo mesto.

Edin je sasvim očekivano izabrao Jelenu Jovanović, kao i ona njega, naravno. Škorić je rekao da je Jelena, između ostalog, vredna: "Mnogo radi, malo priča". Sloba je prilično nahvalio Zoricu Marković.

"Zorica je pravi fajter, nema levo desno, vredna, ume da odgovori, podelila je i hranu sa mnom", rekao je Sloba i dodao da Markovićeva nije pokvarena.

Jelena Golubović pohvalila je Marka Vukotića, rekavši da je vredan, radan i da nije opterećen pobedom. Ivan Marinković iznenadio je i sebe izjavom da Ekrem treba da pobedi.

"Mislio sam da je dosadan dok ga nisam upoznao. On definitivno zaslužuje da pobedi, ovo mu je treći šou, on je bukvalno izmislio reč šoumen", rekao je Marinković.

Simonida, s druge strane, smatra da treba da pobedi neko obrazovan. " Boris je vredan i vaspitan. Mislim da treba da pobedi neko ko nosi beli mantil", rekla je Simonida.

Sara je, potpuno neočekivano, glasala za Jelenu Golubović. "Jelena treba da pobedi jer je super za ovaj projekat, ona je pun pogodak. To što nas nervira je nešto drugo i naša stvar, ali Farma ne bi bila to što jeste bez nje", bila je iskrena Sara.

Zorica je verovatno najviše iznenadila rekavši da Edin treba da pobedi. "Škorić ima dobru taktiku i ako ga narod odluči da treba da pobedi, svaka čast. Ja sam to od početka govorila u intervjuima i neću sad da lažem", rekla je Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track