Farma bez povratnika: Svi glasali za Borisa sem Jelene G!
Foto: Printscreen

Suze na imanju u Lisoviću

Farma bez povratnika: Svi glasali za Borisa sem Jelene G!

Stars -
Farmeri su mogli da vrate starog farmera samo ako odluka bude jednoglasna. Svi farmeri gasali su za Borisa, a Jelena G. za Čupu

Farmeri su dobili pismo od Zadruge i mnogi su se obradovali kada su čuli da mogu da vrate jednog starog farmera, ali na žalost Katarine Grujić nisu uspeli da se dogovore i vrate Borisa.

Naime, Zadruga im je postavila nekoliko uslova: samo jedan farmer može biti vraćen, ali odluka mora da bude jednoglasna. Svi farmeri imaju pravo povratka čak i diskvalifikovani.

Kada je Vesna Rivas pročitala pismo Zorica je odmah rekla da nema šanse da se dogovore. Tako je i bilo, samo što su svi sem Jelene Golubović glasali za Borisa. Rediteljka je naravno glasala za Čupu.

"I meni je bilo teško, ali nikog nije bilo briga. Ja Čupu nisam videla dva tri meseca, a Kaća je videla Borisa pre deset dana. Čupa je ispao zato što je želeo da mi učini uslugu. On mi je rekao da je moja porodica na okupu i to je sve. Ja glasam za Čupu i baš me briga", rekla je Jelena.

Marko je ustao i zamolio Jelenu da glasa za Borisa. "Evo molim te kao čovek čoveka, daj glas Borisu". Jelena je demonstrativno ustala, rekla da ne želi i počela da plače.

Zadruga je nakon glasanja obavestila farmere da su propustili priliku da vrate jednog starog takmičara, jer nisu bili jednoglasni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja