Fedorova majka zaplakala dok je slušala svedoka!

Ubistvo Frimermana

Fedorova majka zaplakala dok je slušala svedoka!

Crna Hronika -
Aleksandar R. je ispričao da je bio skoro fajront kad je video komešanje na mostiću koji povezuje stazu i splav, a onda i tuču ispred splava

BEOGRAD - Ništa nije ukazivalo na tragediju!Aleksandar R., menadžer na splavu „Saund“, ispred kojeg je 25. jula brutalno ubijen Fedor Frimerman (30), izjavio je juče kod istražnog sudije Višeg suda u Beogradu da ne zna ko je nasmrt pretukao nesrećnog mladića. Njegovom saslušanju prisustvovala je i Ljubica Frimerman, majka pokojnog Fedora, koja kao oštećena stranka ima pravo na to. Ljubica nije postavljala pitanja svedoku, ali je u jednom trenutku zaplakala, saznaje Kurir.Aleksandar R. je ispričao da je bio skoro fajront kad je video komešanje na mostiću koji povezuje stazu i splav, a onda i tuču ispred splava.- Kad sam izašao sa „Saunda“, već je sve bilo završeno. Neki momci trčali su ka splavovima „Fristajler“ i „River“, ali ne znam da li su ušli unutra. Budući da se sve dešavalo ispred „Saunda“, moguće je da su i oni učestvovali u tuči, ali to nisam video - ispričao je navodno Aleksandar R. Zbog ubistva Frimermana uhapšena su četvorica radnika obezbeđenja splava „Saund“.(J. S.)

Na snimku nema tučeAleksandar je rekao i da je policiji predao snimak sigurnosnih kamera. Taj snimak se, prema nezvaničnim informacijama, nalazi među dokazima, ali se na njemu ne vidi tuča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track